Nagradna igra za nove i postojeće korisnike aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo

10.11.2021 15:05:51
Nagrade za klijente povodom drugog rođendana nove RMB aplikacije

Nagrade za klijente povodom drugog rođendana nove RMB aplikacije

"Već dvije godine nova aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo klijentima olakšava svakodnevno vršenje finansijskih transakcija, a za razvoj nove RMB aplikacije smo se opredijelili na osnovu informacija koje smo dobili od naših klijenata. Naime, naš cilj je da idemo ukorak sa svjetskim trendovima te da klijentima nudimo savremene usluge koje će poboljšati njihovo korisničko iskustvo. Težimo da poslovanje s Raiffeisenom ne bude samo brzo i jednostavno već i da zahtijeva ulaganje minimalnog napora klijenata", izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke, te dodao da povodom drugog RMB rođendana Banka organizuje nagradnu igru za postojeće i nove korisnike ove aplikacije.

Do 26.12.2021. godine je u toku nagradna igra za korisnike Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju u periodu trajanja nagradne igre, te za nove klijente koji se registruju i aktiviraju aplikaciju. U okviru osam sedmičnih izvlačenja i dva mjesečna izvlačenja klijenti imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade: laptop Lenovo IdeaPad 3, aparat za kafu Dolce Gusto, Tesla TV 32"S605 HD Android ili vaučer za turistički aranžman.

Također, Raiffeisen banka će 19.11.2021. godine posebno nagraditi svoje najvjernije korisnike odnosno najstarijeg i najmlađeg korisnika aplikacije logovanog u posljednjih mjesec dana, te klijente koji su u periodu od 19.11.2019. do 30.09.2021. godine imali najviše prijavljivanja u aplikaciju i napravili najveći broj naloga. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo