Najam namještenog jednoiposobnog stana, Grbavica

03.03.2021 09:25:55

Metropoola nekretnine iznajmljuje namješten, jednoiposoban stan površine 38m2, koji se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Grbavica.

Metropoola nekretnine iznajmljuje namješten, jednoiposoban stan površine 38m2, koji se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Grbavica. Stan se sastoji od dnevnog boravka, manje spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, predsoblja i kupatila. Zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima, prozračan je i ugodno osvijetljen tokom dužeg dijela dana. Spratnost, ekonomičnost (zbog niskih komunlanih obaveza) praktičan raspored prostorija i lokacija su osnovne karakteristike.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u sobama. Telefon. Internet. CATV. Interfon. Blinda ulazna vrata. Javni parking u blizini.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade, u ulici Kemala Kapetanovića, naselje Grbavica. U neposrednoj blizini nalazi se park za djecu i Vilsonovo šetalište, Shopping centar Grbavica Međunarodni centar za djecu i omladinu, razne obrazovne ustanove, ugostiteljski i prodajni objekti, banke, te mnogi drugi sadržaji. Glavna saobraćajnica sa stanicama javnog gradskog prevoza udaljena je svega nekoliko minuta lagane šetnje. U neposrednoj blizini stana nalazi se besplatni javni parking.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer