Najam poslovnog prostora uz glavnu saobraćajnicu, Pofalići

23.04.2021 08:54:02

Metropola nekretnine iznajmljuje višenamjenski poslovni prostor površine 115m2.

Metropola nekretnine iznajmljuje višenamjenski poslovni prostor površine 115m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovnog objekta i potpuno je orjentisan prema glavnoj saobraćajnici što ga čini vidljivim i pristupačnim iz različitih smjerova. Posjeduje velike portale poredane dužinom cijelog južno i zapadno orjentisanog zida koji mu pružaju obilje dnevne svjetlosti. Upravo veliki portali u kombinaciji sa spratnošću i pozicijom ga čine pogodnim za različite vrste djelatnosti. Prostor se sastoji od dvije prostorije, recepcije i toaleta.

Napomena 1. U istaknutu cijenu zakupa nije uračunat PDV!

Napomena 2. Moguće je dogovoriti zakup do osam parking mjesta!

Napomena 3. Za budućeg zakupca je predviđen atraktivan reklamni prostor na krovu objekta, bez dodatne naknade za period od 12 mjeseci!

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska i unutrašnja ALU stolarija. Keramičke pločice na podovima. CATV. Internet. Telefon. Interfon. Klima. Alarm. Video nadzor. Recepcija. Javni parking. Mogućnost zakupa privatnih parking mjesta.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovnog objekta, koji je smješten u ulici Zmaja od Bosne, naselje Pofalići. Predmetna nekretnina je primarno južno orijentisana, okrenuta prema glavnoj saobraćajnici, uz šetalište, te je kao takva naročito pogodna za poslovne djelatnosti koje zahtjevaju izložbeni prostor. U neposrednoj blizini poslovnog objekta se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan način života i poslovanja, a uzimajući u obzir da je isti udaljen od strogog centra grada 15ak minuta šetnje, jasno je da je riječ o odličnoj lokaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer