Smanjite troškove printanja!

Tehno kutak

Najbolje rješenje za upravljanje troškova printom

Smanjite troškove printanja!

24.11.2021 08:54:23 / Izvor: Akta.ba

Imate stari uređaj i redovne probleme s ispisom? Prilikom printanja veoma važnih dokumenata se pojavljuju linije na papiru, ili Vam jednostavno uređaj zaštopa baš onda kada Vam je najpotrebniji? Riješite se tih problema, a pritom i uštedite: Iznajmite multifunkcijski printer koji će zadovoljiti sve vaše potrebe printanja i skeniranja.

R&S d.o.o. nudi Vam brze i pouzdane mašine. Nećete više morati brinuti o troškovima nabavke tonera i servisa, ali i o vremenu koje Vam svakako nedostaje da biste to uvijek radili. 

Šta je zapravo Usluga upravljanja printanjem?

  1. Želite sebi olakšati život i poslovnu svakodnevnicu, od mnogo izazova koje imate svakodnevno na poslu, izbjeći probleme vezane za printer i štampanje?
  2. Umjesto Vaših printera koji mogu biti i starijih generacija te izazivati mnoge probleme s ispisom, kontaktirajte nas da Vam donesemo savremene uređaje i oslobodimo Vas brige o tom dijelu aktivnosti.
  3. Instaliramo uređaj, pobrinemo se da uvijek imate tonera, da se ne dešavaju nikakvi kvarovi – a ukoliko se dese u najkraćem roku dolazimo da to popravimo, bez da morate angažovati nekoga eksterno.
  4. Sve to uz odličnu cijenu po ispisu:
  • 5.000 ispisa već od 49,00 KM + PDV
  • 10.000 ispisa već od 99,00 KM + PDV

*Cijene se odnose na crno-bijeli ispis.

U cijenu je uključeno:

  • Dostava tonera na adresu
  • Rezervni dijelovi
  • Servisiranje
  • Edukacija uposlenika za korištenje uređaja

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak