al
Naklada MATE na Zimskom salonu knjige

Obrazovanje

Naklada MATE na Zimskom salonu knjige

13.12.2019 07:58:47 / Izvor: Akta.ba

Naklada MATE vas obavještava da svoja izdanja izlaže na sajmu knjige pod nazivom "Zimski salon knjige". "Zimski salon knjige" se održava u Sarajevu od 11.-23.12.2019, u Skenderiji u Gradskoj galeriji Collegium Artisticum. Naklada MATE se na ovom sajmu predstavlja s kompletnom ponudom i posebnim sajamskim cijenama pa ukoliko ste u mogućnosti, posjetite sajam knjige i štand Naklade MATE. Sajam je otvoren do 23.12. 2019., a radno vrijeme je 10:00-19:00 sati.

Naravno, kupovinu knjiga uz popuste možete ostvariti i na web trgovini Naklade MATE:

www.naklada-mate.ba  

Izbor iz ponude

Menadžerski priručnici po super cijeni

  • 5 knjiga iz serije Briefcase study books - 80 KM (umjesto 185 KM)
  • poštarina za područje BiH iznosi 5 KM

Ideja je serije menadžerskih priručnika Briefcase study books dati vam praktične infor-macije, napisane u neformalnom, prijateljskom tonu. Poglavlja su kratka, bave se taktičkim pitanjima i koriste pregršt primjera.

KOMPLET: Briefcase study books

Briefcase Study knjige, napisane specifično za današnjeg zaposlenog menadžera, odlikuju se ikonama koje će vam zapasti za oko, popisima za provjeru i dodatnim, bočnim, uokvirenim pričama za vođenje menadžera korak po korak kroz svakodnevne situacije na radnom mjestu...

Opće informacije: 5 knjiga u mekom uvezu, svaka po cca 200 str., 15,0 x 22,0 cm

Cijena: 185,00 KM  80,00 KM

  • Trošak dostave za ovu akcijsku ponudu za područje BiH iznosi 5 KM
  • U cijenu je uključen PDV
  • Plaćanje je moguće izvršiti po predračunu ili prilikom preuzimanja

Detaljnije o kompletu menadžerskih priručnika

Vještine vodstva za menadžere

Vještine vodstva za menadžere predstavlja praktičnu, sustavnu analizu specifičnih alata i vještina – vizija, rješavanje problema, komunikacija, distribucija moći i drugih – koji moraju biti uspostavljeni kako bi se netko popeo u visine vodstva iz pozicije u menadžmentu.

Detaljnije

Vještine pregovaranja za menadžere

Vještine pregovaranja za menadžere pružaju sredstva koja su vam potrebna da biste razumjeli svaki pregovor i da biste se pripremili za njega, zajedno s iskušanim metodama za suptilno i vješto vođenje pregovora k uspješnom zaključku.

Detaljnije

Zapošljavanje sjajnih ljudi

Zapošljavanje sjajnih ljudi uklanja nagađanja iz vašeg procesa zapošljavanja dajući vam solidne, efikasne alate i procese za identifiikaciju i privlačenje najboljih zaposlenika u vašoj branši.

Detaljnije

Upravljanje timovima

Upravljanje timovima pružit će vam podršku i samopouzdanje potrebno za pokretanje i upravljanje radnim timovima, za procjenu njihovog uspjeha i za poticanje zaposlenika na koordiniran i discipliniran rad.

Detaljnije

Rješavanje sukoba

Rješavanje sukoba će vam pomoći u stjecanju specifičnih medijacijskih vještina i menadžerskih alata za uspješno sprečavanje i rješavanje, kao i upravljanje poslovnim sukobima.

Detaljnije

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje