al
Napravite korak dalje, realizirajte svoju poslovnu ideju sa Unija MF

Finansije i konsalting

Napravite korak dalje, realizirajte svoju poslovnu ideju sa Unija MF

25.10.2018 08:24:43 / Izvor: Akta.ba

Osnivanje firme u Bosni i Hercegovini

U prethodnim godinama Unija MF je brojnim klijentima pomogla da registriraju privredno društvo i otpočnu obavljanje djelatnosti i kroz to bogato iskustvo razvili su modele postupanja i saradnju sa relevantnim institucijama.

Ovo iskustvo im omogućava da na najbrži i najefikasniji način, u svega nekoliko dana sprovedu cjelokupnu proceduru registracije privrednog društva, po potrebi bez vašeg ličnog prisustva, u BiH ili inostranstvu (off shore).

Usluga obuhvata pripremu osnivačkog akta, pomoć u reguliranju odnosa članova i postavljanju upravljačke strukture društva, asistenciju prilikom pronalaženja poslovnog prostora, pribavljanje potrebnih licencija za obavljanje djelatnosti, komunikaciju sa bankom i otvaranje tekućih računa, reguliranje poreskih obaveza, izradu neophodnih internih akata društva.

Obratite im se sa zahtjevom na info.sa@unija.com i u najkraćem roku ćete dobiti kratak upitnik sa neophodnim podacima o društvu koje osnivate, nakon čega će za vas pripremiti sve potrebne akte, otvoriti tekući račun u banci i sprovesti kompletnu proceduru, kako bi vaša kompanija bila operativna u vrlo kratkom roku.

Nakon osnivanja firme, ako to želite i dalje možete ostati sa Unija MF

  • nude vam vrhunske računovodstvene usluge.
  • savjetuju i pomažu prilikom rasta vaše firme.
  • Nude vam usluge savjetovanja iz oblasti: prava, poreza, računovodstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting