al
Naručite proizvode Transportbeton – Naručite kvalitet!

Građevina

Naručite proizvode Transportbeton – Naručite kvalitet!

26.10.2019 08:56:54 / Izvor: Akta.ba

"20. stoljeće je stoljeće produktivnosti. 21.stoljeće će biti stoljeće kvalitete. Vjerujem da će mnoge kompanije postati svjetski lideri u kvaliteti, a kvaliteta će biti glavno područje svjetskog nadmetanja" - Joseph Moses Juran.

S obzirom na sve veći značaj kvaliteta i njegove važnosti kod kupaca, Transportbeton vam želi istaknuti kvalitet svojih proizvoda i usluga kao temelj konkurentnosti, te strategiju diferencijacije u tom smislu kao osnovnu vodilju tržišnog natjecanja.

Kontinuirano obavljaju kontrolu kvaliteta proizvoda i to na Institutu za materijale i konstrukcije pri građevinskom fakultetu u Sarajevu, na Rudarskom institutu u Tuzli, a kvalitet kontrolišeu i u vlastitoj laboratoriji.

Ukoliko Vi to želite, vrlo rado će Vam ispostaviti atestnu dokumentaciju o rezultatima laboratorijskih ispitivanja.

"Naručite naš proizvod - naručite kvalitet!" poručuju iz Transportbeton d.o.o. Kiseljak.

Poznavajući problem prekomjernog zagađenja, kao i važnost očuvanja okoliša i životne sredine, Transportbeton d.o.o. nastoji reducirati efekte i pojavu negativnih eksternalija na najmanji mogući nivo. Temelj poslovanja baziran je na organizovanom upravljanju sistemima u skladu sa postulatima održivog razvoja u smislu uspostavljanja ravnoteže između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za okoliš.

Posjeduju rješenje o okolišnoj dozvoli za eksploataciju i separaciju vapnenca na eksploatacionom polju Boljkovići - Lepenica općina Kiseljak izdatu od strane Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Kontinuirano vrše laboratorijska  ispitivanja  kamena, drobljenog separisanog agregata, kao i betona, te posjeduju uvjerenja o kvalitetu navedenog izdatih od Rudarskog instituta d.d. Tuzla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina