al
Nestro franšizing: Nosite boje pobjedničkog tima

Predstavljamo

Nestro franšizing: Nosite boje pobjedničkog tima

02.12.2013 15:12:48 / Izvor: eKapija.BA

Nestro Grupacija, jedan od najvećih regionalnih snabdjevača nafte i naftnih derivata, svojim sadašnjim i budućim partnerima nudi i novi način saradnje putem franšize. Na ovaj način vlasnici benzinskih stanica zadržavaju vlasništvo, ali njihove benzinske stanice postaju dio Nestro maloprodajne mreže i posluju pod brendom Nestro.

Franšiza nudi brojne prednosti, od kojih je najznačajnija ta što Nestro Petrol preuzima obavezu i garantuje kontinuitet snabdijevanja kao i kvalitet isporučenih derivata. Franšizne benzinske stanice će biti rebrendirane u skladu sa vizuelnim identitetom i standardima Nestro Petrola, tako da se neće razlikovati od pumpi koje su u njihovom vlasništvu.

Naglašavamo da je cilj franšize  pružanje kvalitetnih usluga kupcima na područjima gdje trenutno nema benzinskih stanica Nestro Petrola. Maloprodajna mreža Nestro Petrol sa 72 benzinske stanice u Republici Srpskoj i 11 u Federaciji Bosne i Hercegovine na ovaj način želi da proširi svoju ponudu i na područja koja trenutno nisu pokrivena.

Franšizne benzinske stanice imaće identične uslove za rad kao i ostale benzinske stanice u distributivnoj mreži Nestro, što podrazumijeva da će biti obuhvaćene reklamnim akcijama, promocijama i nagradnim igrama Nestro grupacije.

Nestro poziva sve zainteresovane da se jave za saradnju, bez obzira da li su vlasnici jedne ili više benzinskih stanica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo