Nestro podrška poljoprivrednicima: Pouzdan partner za uspješan početak sezone!

22.03.2021 10:07:10
Nestro podrška poljoprivrednicima: Pouzdan partner za uspješan početak sezone!

Proširujući spektar podrške "OPTIMA Grupa" d.o.o. i "Rafinerija ulja Modriča" a.d. priključili su se društveno odgovornoj kampanji AMS RS...

Sada već tradicionalno, a ispunjavajući planirano Nestro grupacija pruža podršku radu poljoprivrednicima apostrofirajući time značaj ove privredne djelatnosti. 

Proširujući spektar podrške "OPTIMA Grupa" d.o.o. i "Rafinerija ulja Modriča" a.d. priključili su se društveno odgovornoj kampanji AMS RS "Osvjetlaj obraz domaćine! Označi traktor žutim rotacionim svjetlom". Кampanja je zvanično počela u Donjem Crnjelovu kod Bijeljine edukativnim predavanjima za 20 vozača traktora.

"Кvalitetna priprema poljoprivredne mehanizacije" bila je tema o kojoj je govorio Branko Despotović, rukovodilac sektora razvoja, ispitivanja i kvaliteta proizvoda Rafinerija ulja Modriča. Despotović je istakao da poljoprivredne mašine treba dobro pripremiti za proljetne radove kako bi se prilikom njihove eksploatacije postigla maksimalna funkcionalnost, trajnost i pouzdanost u radu. Bilo da u gazdinstvu poljoprivrednici imaju stariju ili noviju mehanizaciju, najbolja pomoć u njihovom održavanju tokom poljoprivrednih radova su proizvodi iz Rafinerije ulja Modriča.

"Naši proizvodi su razvijeni u sopstvenoj istraživačkoj laboratoriji, u skladu sa zahtjevima o kvalitetu maziva i fluida definisanih globalnim svjetskim specifikacijama i zahtjevima svjetski poznatih proizvođača traktora i mehanizacije. U kvalitet proizvoda RUM-a uvjerili su se individualni
poljoprivredni proizvođači kao i većina velikih poljoprivrednih kombinata"
– istakao je Despotović.

Kampanjom "Osvjetlaj obraz domaćine, označi traktor žutim rotacionim svjetlom" očekuje se veće poštovanje propisa i povećan oprez vozača traktora i ostalih poljoprivrednih mašina, kako u radu na njivi i u šumi, tako i na javnom putu, veći stepen tehničke ispravnosti, učestalo korištenje rotacionog svjetla prilikom kretanja na javnom putu, što predstavlja i zakonsku obavezu ove kategorije vozila, istakao je ispred AMS RS Perica Pećanac.

Po završetku edukativnog dijela vozačima traktora ispred Rafinerije ulja Modriča uručeno je motorno ulje Traktol od 4L proizveden u Rafineriji ulja Modriča, a ispred AMS RS žuta rotaciona svjetla, svjetlo-reflektujući materijali, te edukativne brošure ovih društveno odgovornih kompanija.

Кampanju Auto-moto saveza podržavaju i Agencija za bezbjednost saobraćaja RS, Ministarstvo saobraćaja i veza RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi