al
Nikolija Stanivuković stipendista kompanije Prointer ITSS

Filantropi

Nikolija Stanivuković stipendista kompanije Prointer ITSS

11.12.2018 08:05:00 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, inovativne i ambiciozne, pa tako i Banjalučanku Nikoliju Stanivuković, jednu od najboljih mladih atletičarki u BiH.

Nikolija Stanivuković, jedna od najboljih mladih atletičarki u BiH, je dokaz da uspjeh ne dolazi preko noći. Do sada je učestvovala na brojnim takmičenjima, kako na nivou naše države, tako i na balkanskom, evropskom i svjetskom nivou. Ona se takmiči u sedmoboju.

Kolekcija medalja i nagrada koje je osvojila ova Banjalučanka je zaista impozantna, a do sada je obarala i nekoliko rekorda. Ona je između svega ostalog i uspješan student Prirodnomatematičkog fakulteta-studijski program Matematika i informatika.

Ova skromna djevojka sportskog duha, predstavlja jedan od najsvjetlijih primjera svim djevojčicama, ali i dječacima koji će se u budućnosti opredijeliti za sport i nauku. Nikolija vrijednim radom uspijeva da savlada sve prepreke.

"Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, ambiciozne i inovativne. Ponosni smo što je Nikolija Stanivuković kao stipendista dio naše kompanije." poručuju iz Prointer ITSS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi