Nikolija Stanivuković stipendista kompanije Prointer ITSS

Filantropi

Nikolija Stanivuković stipendista kompanije Prointer ITSS

11.12.2018 08:05:00 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, inovativne i ambiciozne, pa tako i Banjalučanku Nikoliju Stanivuković, jednu od najboljih mladih atletičarki u BiH.

Nikolija Stanivuković, jedna od najboljih mladih atletičarki u BiH, je dokaz da uspjeh ne dolazi preko noći. Do sada je učestvovala na brojnim takmičenjima, kako na nivou naše države, tako i na balkanskom, evropskom i svjetskom nivou. Ona se takmiči u sedmoboju.

Kolekcija medalja i nagrada koje je osvojila ova Banjalučanka je zaista impozantna, a do sada je obarala i nekoliko rekorda. Ona je između svega ostalog i uspješan student Prirodnomatematičkog fakulteta-studijski program Matematika i informatika.

Ova skromna djevojka sportskog duha, predstavlja jedan od najsvjetlijih primjera svim djevojčicama, ali i dječacima koji će se u budućnosti opredijeliti za sport i nauku. Nikolija vrijednim radom uspijeva da savlada sve prepreke.

"Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, ambiciozne i inovativne. Ponosni smo što je Nikolija Stanivuković kao stipendista dio naše kompanije." poručuju iz Prointer ITSS.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi