al
NOBO Norveški radijatori za topao dom

Nekretnine i enterijer

NOBO Norveški radijatori za topao dom

03.09.2019 09:53:45 / Izvor: Akta.ba

Bajsik predstavlja NOBO Norveške radijatore za topao dom.

NOBO radijatori imaju naprednu tehnologiju koja garantuje svakom kupcu ovog radijatora visoko, efikasno i ugodno grijanje uz maksimalnu uštedu električne energije, što ih čini idealnim izborom za svako domaćinstvo. Princip rada norveškog radijatora baziran je na principu konkvekcije.
Preciznost termostata 0.05, potrošnja u standby rezimu ispod 0.5w/h. Mogućnost korištenja putem mobitela ili tableta.

Električna energija zagrijava grijač koji direktno grije vazduh u Vašem prostoru. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača. Ove osobine čine ovaj radijator izuzetno ekološkim. Posebno je to važno za osobe koje imaju problema sa disanjem.

NOBO radijatori posjeduju vrhunski, elektronski termostat i CUT/OFF tehnologiju koja garantuje učinkovito i ugodno grijanje a pri tome štedi energiju. Radijator posjeduje galvanizirano kućište i elegantni bijeli slim dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaki dom. Radijatori imaju zaštitu IP24, i trenutno je jedinstven u tehnološkom sistemu

Ovi radijatori posjeduju ISO9001 certifikat kvalitete, ISO1401 ekološki certifikat, Nemco certifikat i CE oznaku.

Za postavljanje norveških radijatora NOBO nije potrebno mnogo posla ili prostora. Osnovni način montaže je postavljanje na zid, koristeći metalni nosač koji se montira na zid, na koji se click-in sistemom postavi radijator. Tijelo radijatora se, zbog principa efikasnosti rada, postavlja na visinu od oko 10 cm iznad poda, s tim da se treba uvažavati slobodan prostor iznad i sa strane radijatora od 10 cm.

Drugi način je, postavljanje tijela radijatora na točkove (koje možete dodatno naručiti), čime Vaš radijator postaje mobilan i praktičan za prenošenje u razne prostorije Vašeg doma.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer