Noi SUV Citroen C3 AIRCROSS

18.08.2021 09:26:09

Novi SUV Citroën C3 Aircross ističe svoje karakterne osobine preko potpuno redizajniranog i snažnijeg prednjeg dijela.

NAJPOSEBNIJI, NAJUDOBNIJI I SVESTRAN SUV

Novi SUV Citroën C3 Aircross ističe svoje karakterne osobine preko potpuno redizajniranog i snažnijeg prednjeg dijela. Od sada nudi još više mogućnosti za individualizaciju izgleda, jer su u ponudi nove boje karoserije, 67 kombinacija boja, novi dekorativni dodaci za zadnji ugao, paketi u boji i alu felge. Za njega su sada dostupna i sjedala Advanced Comfort koja su uvedena na vozilu SUV Citroën C5 Aircross, novi 9-inčni ekran na dodir, a još uvijek je opremljen sa svih pet tehnologija za uspostavljanje veze i dvanaest sistema za pomoć u vožnji.

Novi SUV Citroën C3 Aircross naglašava svoj izgled uz potpuno redizajniran prednji dio koji sada odiše snažnijim karatkerom i predstavlja novi svjetlosni potpis marke Citroën koji je prvi put uveden na novom vozilu Citroën C3 2020. godine. Kromirani logotip dvostruke strelice sada se produžuje u smjeru prednjih farova prema LED diodama koje osiguravaju bolju preglednost i više sigurnosti. Novi SUV Citroën C3 Aircross dobio je također novu ukrasnu rešetku s inovativnim geometrijskim uzorkom i novom zaštitnom oblogom srebrno sive boje koja sadrži umetke u boji.

70 KOMBINACIJA U BOJI

Za spoljašnje površine postoji više mogućnosti za individualizaciju izgleda, jer je u ponudi čak 70 različitih kombinacija koje se mogu sastaviti od sedam boja karoseriji, četiri paketa u boji i dvije boje krova. Za zadnje ugaono staklo dostupne su tri nove animacije u povezanosti s paketima u boji:

- Freeglass Orange za paket u boji Anodised Orange,

https://www.citroen.ba/images/vozila/c3-aircross-2021/02.gif

- Freeglass White za paket u boji White,

- Chrome i glass s učinkom zastora za pakete u boji Shiny Black i Anodised Dark Blue.

SJEDALA ADVANCED COMFORT KAO KOD KUĆE

Osim ovjesa koji omogućuje neusporedivu mekoću vožnje, novi SUV Citroën C3 Aircross pruža i obilje udobnosti u vožnji zahvaljujući novim sjedalima Advanced Comfort koja su dostupna s kombinacijama unutrašnjosti Urban Blue, Metropolitan Graphite i Hype Grey. Veća udobnost sjedenja postiže se zahvaljujući oblozi od pjenaste gume debljine 15 mm koja se osjeti na dodir i na prvi pogled. Tijelu pružaju udobnu potporu, posebno na dužim putovanjima jer su opremljena dodatnom pjenastom gumom dvostruke gustoće.

Novi SUV Citroën C3 Aircross odlikuje se neusporedivom udobnošću boravka koju smo dizajnirali za sve putnike. Nudi puno prostora u predjelu nogu na zadnjim sjedalima i obilje prostora iznad glava putnika.

Omogućuje također neusporedivu modularnost s klupom za sjedenje koja ima dva potpuno zasebna dijela, a sjedalo suvozača može se preklopiti čime se dobija čak 2,40 metra dugačka površina za prijevoz tereta. Njegova zapremina prtljažnika može se povećati s 410 litara na 520 litara, kada se zadnja klupa za sjedenje pomakne do kraja naprijed, a kada se zadnja klupa sklopi, zapremina se može povećati do 1289 litara. Panoramski krov nudi izuzetno osvjetljenje, a na sredini ima središnju konzolu u kojoj se nalazi veliki pretinac za odlaganje koji je dostupan putnicima u prednjem i zadnjem dijelu vozila, a može se i zatvoriti s kliznom pregradom.

12 TEHNOLOGIJA ZA POMOĆ U VOŽNJI

Novi SUV Citroën C3 Aircross nudi 12 tehnologija za sigurnost i udobnost u unutrašnjosti, među kojima su posebno sistem Grip Control s funkcijom za pomoć pri spuštanju po nizbrdici (Hill Assist Descent) i prozirni ekran u boji za prikaz podataka u visini očiju zahvaljujući kojem se sve korisne informacije prikazuju u vozačevom vidnom polju.

Novi SUV Citroën C3 Aircross opremljen je i novim 9-inčnim ekranom koji pruža bolju ergonomiju i praktičniju upotrebu.

 

Novi SUV Citroën C3 Aircross može biti opremljen i površinom za bežično punjenje pametnog telefona. Aplikacijama na vašem pametnom telefonu možete pristupiti na ekranu na dodir zahvaljujući funkciji Mirror Screen koji je kompatibilna s protokolima Android Auto i Apple Car Play™. Za njega su dostupni i navigacijski sistem Connect Nav nove generacije i Citroën Connect Box, koji u slučaju kvara ili prometne nesreće omogućava vozaču da pomoću ove usluge uspostavi vezu sa specijaliziranom službom za pomoć.

Paleta štedljivih i učinkovitih motora najnovije generacije odlikuje se vrhunskom tehnologijom i obećava vam put u nepoznato. Za ovaj SUV dostupni su benzinski motori PureTech (110 i 130) i dizelski motori BlueHDi (110 i 120).

Zajedno s motorima PureTech 110 S&S i BlueHDi 110 S&S dostupan je 6-stupanjski ručni mjenjač, a za vozila s benzinskim motorom PureTech 130 S&S i dizelskim motorom BlueHDi 120S&S u ponudi je automatski mjenjač EAT6.

* Ponuda i izbor motora zavisi od države u kojoj se prodaje vozilo.

PODIJELI:
TAGOVI: ABC 1968 Citroen SUV AIRCROSS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika