Nova i polovna vatrogasna vozila iz ponude SV Company

15.12.2020 08:16:15

SV Company d.o.o. se od 2014. godine bavi prodajom i servisiranjem novih i polovnih vatrogasnih vozila.

SV Company d.o.o. se od 2014. godine bavi prodajom i servisiranjem novih i polovnih vatrogasnih vozila. U mogućnosti su da ponude sve vrste novih i polovnih vatrogasnih vozila – navalna vozila, prateća vozila, tehnička vozila, cisterne vozila, komandna vozila, autokorpe, autoljestve i sve druge vrste vozila.

Kompanija ima uspješnu saradnju sa preduzećem I.N.T.P. d.o.o. iz Hrvatske koje se bavi proizvodnjom vatrogasnih nadogradnji i opreme. U pitanju je firma koja proizvodi vatrogasna vozila odličnog kvaliteta i u skladu sa svim važećim propisima i standardima, i koja je već dobro poznata na tržištu BiH i Hrvatske. I.N.T.P. d.o.o. sarađuje sa vodećim evropskim i svjetskim proizvođačima vatrogasne opreme, pa zajedno sa njima nudimo odlična vozila po povoljnim cijenama.

U oblasti servisiranja vatrogasnih nadogradnji i opreme takođe sarađuju sa I.N.T.P. d.o.o. čiji inžinjeri i radnici vrše održavanje i popravke vatrogasnih nadogradnji i opreme za nas na teritoriji BiH. Sa njima imaju već nekoliko jako uspješnih servisnih intervencija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika