al
Novčani krediti Raiffeisen banke po atraktivnoj kamatnoj stopi!

Finansije i konsalting

Novčani krediti Raiffeisen banke po atraktivnoj kamatnoj stopi!

12.09.2017 14:20:42 / Izvor: Akta.ba

"Ljetni period je najčešće ispunjen brojnim događanjima, godišnjim odmorima i putovanjima, a nakon povratka redovnim obavezama na red dolazi analiza stanja naših finansija. Stoga smo za klijente kojima su potrebna dodatna novčana sredstva pripremili posebnu ponudu novčanih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi. Dodatno, našu trenutnu kampanju prati i nagradna igra u okviru koje želimo da nagradimo lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, ali i naše nove klijente, koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.

Dodatno, u okviru posebne ponude koja prati nagradnu igru, dostupni su novčani krediti te krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po povoljnoj kamatnoj stopi već od 4,39% (EKS 6,07%[1]), a dodatna pogodnost je 0% naknada za obradu kredita, te kamatna stopa koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru.

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10. 2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i 5 utješnih nagrada.

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama kao i na web stranici www.raiffeisenbank.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting