Novi BMW THE X3 – primjer snažne pojave

27.09.2021 09:18:10
Novi BMW THE X3 – primjer snažne pojave

BMW X3 se pouzdano izdvaja iz mnoštva svojim upečatljivim dizajnom

Dizajn prednjeg dijela BMW X3 sa BMW bubrežnom maskom

Izuzetni naglasak na širini i X tipičnim elementima daju prednjem dijelu BMW-a X3 izuzetno prepoznatljiv izgled. Posebno kutna BMW bubrežna rešetka i redizajnirani odbojnik s okomitim otvorima za zrak u trokutastoj interpretaciji ističu njezin izniman autoritet. U potpunosti LED prednja svjetla spuštena za cca. 10 mm upotpunjuju cjelokupnu sliku BMW-a X3 modernim i fokusiranim izrazom.

Dizajn stražnjeg dijela BMW X3 sa full led stražnjim svjetlima

Redizajnirani BMW X3 stvara efekt koji je istovremeno upečatljiv i moderan. Full LED prednja svjetla u novom 3-dimenzionalnom obliku dodatno naglašava njihovu prisutnost. Široke, ispupčene ispušne cijevi podižu se na vodoravne crte u gornjem dijelu i ističu modernost. U kombinaciji s redizajniranom zaštitom donjeg dijela, stražnji dio BMW-a X3 predstavlja bistro i snažno lice na cesti.

Dizajn unutrašnjosti BMW X3 sa sportskim sjedalima: doživite ju odmah

Unutrašnjost impresionira redizajniranom središnjom konzolom s oblogama u crnoj boji visokog sjaja i novim kontrolama za klimatizacijski sustav. Osiguravaju veću udobnost i intuitivan rad sportska sjedala u perforiranom Sensatecu koja su serijski ugrađena i središnji informativni zaslon s dimenzijama 10,25", koji se po potrebi može povećati na 12".

Vozna dinamika BMW X3

Uz svoj inteligentni lagani koncept konstrukcije, BMW X3 ima i jedinstvenu kontrolu ventilacijskog otvora za bubrežnu rešetku Active Air Stream - ako je potreba za hladnim zrakom mala, jedan zračni otvor ostaje automatski zatvoren da bi još više poboljšao aerodinamiku.

Digitalne usluge i sustavi asistencije BMW X3

Inovativne tehnologije kao što su integracija pametnih telefona, BMW Maps i BMW News, kao i ultramoderni sustavi za pomoć vozaču poput Driving Assistant Professional dodatno poboljšavaju iskustvo vožnje i sigurnost u BMW-u X3.

Originalni BMW dodaci za BMW X3

S BMW-om X3 zadovoljstvo u vožnji je zagarantirano. Originalni BMW dodaci dostupni su za vaše posebne zahtjeve. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka koji su po kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno prikladni za BMW X3, nudeći vam maksimalnu dodanu vrijednost - što god imali na umu.

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite dodatne informacije ili želite specifične ponude za BMW, kontaktirajte Auto centar Tomić.

PODIJELI:
TAGOVI: Auto centar Tomić BMW THE X3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika