al

Auto, moto i nautika

Novi BMW X5 zna gdje ide i kako doći prvi

21.06.2018 09:18:36 / Izvor: Akta.ba

Vođa je stigao i postavlja nova pravila: potpuno novi BMW X5 kojeg možete pronaći u Autocentru Tomić. Njegova je pojava jasna za sve - uspravna, snažna i elegantna. Moćna jednodijelna dvostruka maska upućuje na ono što će se dogoditi kad treba duboko udahnuti. A sjajni X dizajn prednjih svjetala ne ostavlja sumnje o tome tko će preuzeti vodstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću sigurnost i maksimalnu voznu dinamiku na svakoj površini, novi BMW X5 zna gdje ide. I kako doći prvi.

DIZAJN VANJŠTINE I UNUTRAŠNJOSTI BMW-A X5.

Tipični BMW X5 - svaki detalj je izjava. Prednji kraj s velikom jednodijelnom maskom u blago šesterokutnom obliku, prepoznatljiva prednja svjetla i veliki ulazni otvori za zrak otkrivaju što se može očekivati: odlučnost na 22" lakometalnim kotačima.

Zahvaljujući Panorama staklenom krovu Sky Lounge, unutrašnjost pokazuje sa svoje najbolje strane. Dragocjeni stakleni elementi postavljaju eksluzivne detalje i ambijentalna svjetlost stvara posebnu atmosferu. Žar koja se može prilagoditi vrlo individualno s četiri različitih prirodnih mirisa u Ambient Air paketu. Bowers & Wilkins Diamond Surround zvučni sustav osigurava savršenu kvalitetu zvuka dok ste u pokretu.

KVALITETE VOĐE ZA ČISTU PETICU

  • Karakteristična X laserska svjetla s plavim elementima,
  • Maksimalna vozna dinamika zahvaljujući paketu xOffroad s 2-osovinskim zračnim ovjesom,
  • Tipični X dizajn interpretiran impresivnom snagom,
  • Savršene poveznice zahvaljujući inovativnoj tehnologiji povezanosti i pomoći vozaču,
  • Pametno upravljanje prostorom prtljažnika za maksimalnu udobnost.

 

 

PODIJELI:

TAGOVI: BMW X5 BMW autocentar tomić auto

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika