al

Predstavljamo

Novi brand LED rasvjete i elektromaterijala

03.07.2020 15:59:44 / Izvor: Akta.ba

TESLALUKS d.o.o. Sarajevo je generalni zastupnik brenda BB LINK koji je u regionu zastupljen od 2003. godine. Osnovna djelatnost TESLALUKS-a je uvoz, veleprodaja i maloprodaja LED rasvjete, rasvjete, ventilacije i elektromaterijala. U svom širokom asortimanu ima oko 6500 proizvoda.

Pored uvoza i distribucije robe na domaće tržište, TESLALUKS izvozi i na tržišta zemalja u okruženju (Crna Gora, Hrvatska, Slovenija). Cilj je da u potpunosti odgovore, a kada je to moguće i premaše  zahtjeve i očekivanja svojih kupaca, svjesni da povjerenje i rad prije svih drugih faktora stvaraju reputaciju i uspjeh kompanije. Njihovi proizvodi namijenjeni su tržištu široke potrošnje, trgovačkoj mreži elektromaterijala, tržištu profesionalne namjene, kao i industrijskih električnih aparata. Prioriteti kompanije TESLALUKS pomoću kojih nastoje da ostvare lidersku poziciju na tržištu u oblasti elektro opreme, ventilacije i rasvjete, su primjena evropskih standarda, kvalitet proizvoda, konstantno praćenje tržišta u ponudi novih proizvoda i zadovoljstvo klijenata. Vizija kompanije je da stalno napreduju. Svojim profesionalizmom, kvalitetom usluga i robe koju prodaju, stekli su zasluženo poštovanje velikog broja kupaca.

Poseban segment poslovanja TESLALUKS d.o.o. Sarajevo su projekti. Tim kompanije je osposobljen da prati projekte od njihovog početka pa sve do završne realizacije. Fotometrijom objekata i izradom projekata rasvjete, započinju realizaciju projekata. Na osnovu projekta, u dogovoru sa klijentom, vrši se odabir rasvjetnih tijela koja tehnički i dekorativno odgovaraju podacima i zahtjevima izvršene fotometrije objekta. Nakon nabavke potrebnih proizvoda pristupa se ugradnji istih sa završnim mjerenjima količine svjetlosti u objektu. Na ovaj način klijentima se obezbjeđuje, da na kraju dobiju funkcionalan i odlično osvjetljen prostor u kojem borave i rade.

Tim kompanije TESLALUKS0 poziva sve zainteresovane za saradnju sa našom kompanijom, da nas posjete u našem izložbenom salonu na adresi Milana Preloga 12A/III, Bosmal City Centar, kako bi se uvjerili u kvalitet i raznovrsnost naših proizvoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo