al
Novi ciklusi obuke - osnove knjigovodstva i računovodstva

Finansije i konsalting

Novi ciklusi obuke - osnove knjigovodstva i računovodstva

22.01.2013 12:22:35 / Izvor: eKapija.ba

Pred kraj 2012. godine završen je treći ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO. I ovaj put uspješno, a tako je prvenstveno iz razloga jako dobrih rezultata testa koji su na kraju obuke polaznici radili. Svaki trud se isplati, pa tako i ovaj, navode iz firme Chronos.

U toku 2012. godine održana su ukupno tri ciklusa obuke u Zenici, dva u Sarajevu i dva u Tuzli, a ukupan broj polaznika je 82.

U ovom posljednjem prošlogodišnjem, novembarskom ciklusu, nagrađene su tri polaznice. Azra Polutan iz Sarajeva, Edina Hodžić iz Zenice i Nevena Tomić iz Tuzle su osvojile nagradu Tablet Prestigio, dok su Esma Suljević iz Sarajeva i Arnela Ćosić iz Zenice osvojile nagradu u visini 50% popusta na cijenu bilo koje obuke iz Modula 2 – Modul 6.

Sljedeći ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO počinje u januaru 2013. godine, sa proširenjem na novi Modul 2 – Napredno RAČUNOVODSTVO. Pripreme za ostale Module su u toku.

Zašto pohađati ove obuke?

Stiče se praktično znanje i iskustvo u radu sa programom e-računovodstvo, dobija se bolja prilika za zaposlenjem sa stečenim znanjem na obuci, povećava se stepen razumijevanja računovodstva i finansijskih izvještaja,...

Organizatori obuke su CHRONOS d.o.o. Zenica, FEB d.d. Sarajevo, FinTech d.o.o. i Billans d.o.o. Sarajevo kao informatička podrška.

Detaljnije informacije o ova dva modula, kao i ostalim planovima se mogu naći na www.abcknjigovodstvo.com, a prijave se mogu izvršiti na sljedećim adresama:

Za obuku u Zenici - CHRONOS doo, tel. 032 202 580 ili e-mail chronos@bih.net.ba

Za obuku u Sarajevu – FEB dd, tel. 033 210 714 ili e-mail feb@feb.ba

Za obuku u Tuzli – FinTech doo, tel. 035 631 111 ili e-mail edin.glogic@gmail.com

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting