al
Novi modeli grudnjaka inspirisani su potrebama Alma Ras kupaca (Foto + Video)

Tekstil i asesoari

Novi modeli grudnjaka inspirisani su potrebama Alma Ras kupaca (Foto + Video)

01.10.2020 14:07:59 / Izvor: Akta.ba

U novoj Alma Ras kampanji "Da li nosiš pravu veličinu", glavnu ulogu igraju djevojke iz komšiluka, majke, savremene i samostalne žene. Ove dame različitih su dobnih skupina, zvanja i zanimanja, jedinstvene tjelesne građe i potreba, ali im je zajednička tačka - ljubav prema Alma Ras brendu.

"Ova ideja javila se nakon što smo shvatili da mnogo žena nosi neodgovarajuću veličinu grudnjaka, koji pored narušavanja estetskog izgleda, mogu ugroziti i zdravlje", ističe Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

Uvažavajući potrebe kupaca, kreirali su četiri sasvim nova basic grudnjaka. U nastavku predstavljaju njihove osnovne karakteristike:

Grudnjak Larisa

Laganim pjenastim punjenjem i širokim bretelama koje omogućavaju dodatnu potporu, ovaj model je, već na prvu, oduševio pripadnice ljepšeg spola. Važno je naglasiti da je bez žica, ali ipak ima ojačanje ispod grudi. Može se pronaći isključivo u nude boji, a veličine mu idu od 85 do 100.

Grudnjak Sara

Veoma mekane i udobne teksture, dubljih korpi, ovaj model prilagodit će se vašim grudima. Naprijed je finih linija, dok mu dozu senzualnosti daje čipka na leđima. Dodatna benefit ovog grudnjaka jesu fiksne bretele koje vam neće ispadati. Dolazi nam u crnoj i bijeloj boji, a veličine idu čak do 100cm.

Grudnjak Aya

Pamučni grudnjak, bez žice, može se pronaći u crnoj i bijeloj boji. Zahvaljujući kvalitetnom pamuku, ovaj model pruža beskompromisnu ugodnost. Fiksna je bretela, a radi se u veličinama do 100cm.

Grudnjak Amra

Ovaj grudnjak krasi ženstven dizajn zahvaljujući čipki koja je utkana u prednji dio gdje su korpe. Materijal je izuzetno mekan. Ako ste u potrazi za modelom koji nema push-up, ovaj će biti pravi izbor za vas.

Poželjno je prilikom svake kupovine izmjeriti opseg prsnog koša, kako bi znale svoju veličinu, a savjete svakako možete potražiti od maloprodajnog osoblja u svim Alma Ras buticima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i asesoari