al
Novi naslovi Naklade MATE

Obrazovanje

Novi naslovi Naklade MATE

17.09.2018 09:00:06 / Izvor: Akta.ba

UPRAVLJAČKO RAČUNOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO TROŠKOVA

A. Bhimani, C. T. Horngren, S. M. Datar, G. Foster

Ova vrhunska knjiga međunarodnog fokusa, pokriva bitna i suvremena pitanja unutar upravljačkog računovodstva i računovodstva troškova. Pozivajući se na najnovija istraživanja i razmatranja, autori opisuju tehničke i teoretske koncepte širokom upotrebom primjera iz stvarnog svijeta i analizom pojedinih slučajeva.

Cijena: 132,00 KM 118,80 KM

UPRAVLJANJE OPERACIJAMA I LANCEM OPSKRBE

F. R. Jacobs, R. B. Chase

U našoj regiji se tek odnedavno proučava lanac opskrbe. Literature gotovo da i nema, a potreba za njom je sve veća i veća. U kontaktima s ljudima iz prakse dolazi se do saznanja da je to vrlo neistraženo područje, a problem je što bi ljudi koji se time bave trebali slušati neke ekonomske, računalne, matematičke i prometne kolegije. Ova vrhunska knjiga obuhvaća sve potrebne elemente iz navedenih područja vrlo ciljano, sustavno, koncizno i jasno...

Cijena: 132,00 KM 118,80 KM

KOMPARATIVNA POLITIKA DANAS

G. A. Almond, R. J. Dalton, G. B. J. Powell, Jr., K. Strom

Kako svijet postaje nezavisniji, a čitatelji sve izloženiji različitim kulturama i društvima, sve bitnijim postaje uvažavanje komparativne politike. Komparativna politika danas idealna je za sve koji žele širok i razumljiv tematski pregled s bogatim i visokokvalitetnim studijama zemalja što su ih napisali stručni znanstvenici iz različitih područja.

Cijena: 132,00 KM 118,80 KM

POSLOVNA PRAVILA

L. Bock

Knjiga POSLOVNA PRAVILA! pokazuje kako postići ravnotežu između kreativnosti i strukture, vodeći k uspjehu koji možete mjeriti u kvaliteti života jednako kao i u tržišnom udjelu. Pročitajte je kako biste izgradili bolju tvrtku iznutra umjesto odozgo; pročitajte je i kako biste ponovo probudili svoju sreću u onome što radite.

Cijena: 65,00 KM 58,50 KM

BUDI SAM SVOJ MENTOR

Anne Bruce

Ova knjiga pružit će vam posebno povećalo i životne kompase potrebne da pomognu svim ponašanjima i talentima da izađu na vidjelo, budu oštri i posebni, usmjereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentoriranju koji uzima u obzir cijelu osobu. Knjiga također govori o odgovornosti, a ne samo o samomentoriranju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentoriranja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac „ i „bodritelj”.

Cijena: 43,00 KM 38,70 KM

PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE

H. Ibarra

Herminia Ibarra – stručnjakinja za profesionalni razvoj i razvoj vođenja i ugledna profesorica na INSEAD-u, vodećoj međunarodnoj poslovnoj školi – pokazuje kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju.

Cijena: 65,00 KM 58,50 KM

U navedene cijene je uključen PDV.

Trošak dostave za područje BiH iznosi 5 KM.

Mogućnost plaćanja po predračunu ili pouzećem.

Za dodatne informacije kontaktirajte Naklada MATE d.o.o. Neum.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje