Novi trend na tržištu: Automatske mašine za pranje tepiha

16.03.2021 11:25:26
Novi trend na tržištu: Automatske mašine za pranje tepiha

BPI – Bosnia Partnership Investment je generalni zastupnik za Balkan nekoliko proizvođača mašina za pranje tepiha i autopraonica.

Ukoliko razmišljate o mogućnostima novih investiranja, BPI – Bosnia Partnership Investment poziva vas da razmislite o automatskim mašinama za pranje tepiha, sektoru koji je u posljednje vrijeme u velikom porastu.

BPI – Bosnia Partnership Investment je generalni zastupnik za Balkan nekoliko proizvođača mašina za pranje tepiha i autopraonica. "Prošle godine smo na tržište uvezli preko 20 raznih mašina i svi naši klijenti su zadovoljni. Ove godine smo u ponudu ubacili i neke druge brendove. Za naše klijente pružamo svaku vrstu usluge vezanu za sektor, bilo da se radi o dodatnim priborima, informacijama ili obuci na mašini, ili pronalazak određenih rješenja. Možda je najbitnije to što zastupamo i brend WIEBERR - proizvođač sredstava potrebnih za pranje tepiha", poručuju iz BPI.

Firme koje BPI zastupa imaju preko trideset godina iskustva u sektoru proizvodnje mašina za čišćenje, te u svojoj ponudi imaju preko stotinu proizvoda visokog kvaliteta i standarda, ekološki prihvatljivih i sa niskom potrošnjom električne energije. To su proizvodi iz kategorija mašina namijenjenih za industrijsko čišćenje, dubinsko pranje, kompletna linija za automatsko pranje tepiha, zatim specijalni proizvodi, rezervni dijelovi, mašine za pranje pod visokim pritiskom itd. 

Više informacija o navedenim mašinama možete dobiti na kontakt putem maila info@bpi.ba ili Mob: +387 61 015 992. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika