Novi vizualni identitet i novi web kompanije CADCAM Solutions!

28.04.2021 14:40:00
Novi vizualni identitet i novi web kompanije CADCAM Solutions!

Pripremite se za budućnost s pouzdanim partnerom za digitalnu transformaciju!

Pripremite se za budućnost s pouzdanim partnerom za digitalnu transformaciju!

CADCAM Grupa je sve vrijeme prisutna i prepoznatljiv je brand na tržištu razvoja i proizvodnje proizvoda, prvenstveno u automobilskoj industriji, brodogradnji, energetici, te industrijskim postrojenjima. Kao što i sam naziv kaže, počeli su kao specijalizirana kompanija za primjenu CAD i CAM programskih rješenja, rasli su i razvijali se skupa s vama i u skladu sa dinamikom tržišta.

"Sarađujemo s našim klijentima, kako bismo na jednostavniji i pametniji način izrađivali bolje proizvode uz pomoć digitalnih rješenja", ističu iz kompanije CADCAM

Kontinuiranim radom i svakodnevnim učenjem uz profesionalan razvoj, CADCA je izrastao u vodećeg digital solution providera u regiji, te prvi izbor industrije u digitalnoj transformaciji.

Nov vizualni identitet i novi web!

"Biti lider u određenom segmentu poslovanja velika je čast, ali i obveza prema našim klijentima. Zato dobro znamo, da su za zadržavanje liderske pozicije uvijek neophodni – predan rad, kontinuitet, ambicija, kvaliteta i konstantna otvorenost prema novim znanjima i inovativnim rješenjima. To nas je ponukalo da adaptiramo brand i da za svoj 30. rođendan poklonimo Vama, dragi naši klijenti, ali i sebi, te svojim zaposlenicima i partnerima dio digitalne budućnosti koju zajednički gradimo", dodali su iz kompanije CADCAM

U želji da osnaži prepoznatljivost i jedinstvenost svog branda, CADCAM kreirao je nov vizualni identitet, a na novoj web stranici odlučili su središnje mjesto dati centru znanja koji upravo gradi. Logo simbolizira stručnost, partnerstvo, pouzdanost i znanje - njime prikazuju povezanost ali i transformaciju - tranziciju ideje sa 3D digitalnim alatima u opipljivu stvarnost.

Uložili smo velike napore kako bi naš web prilagodili konkretnim potrebama naših klijenata.

Razumijemo potrebe naše industrije i naših kupaca i želimo biti uz njih u stvaranju digitalne strategije – na tom dinamičnom putu od ideje, preko dizajna do konačne implementacije, te optimizacije i integracije razvojnih i proizvodnih procesa.

Razvojem specifične baze znanja, cilj nam je, nesebičnim dijeljenjem educirati sve naše čitatelje. Na jednom mjestu ćemo prikupljati vijesti iz industrije i blogove renomiranih inžinjera, podcaste, webinare, referentne priče, a na Vama je samo da odaberete medij koji Vam najbolje odgovara i započnete svoju CADCAM avanturu", poručuju iz CADCAM kompanije.

Dobra budućnost se ne proriče, nego planira

Vizija kompanije  i dalje ostaje kao motivacija za budućnost - postati sinonim za znanje i stručnost, ne samo u regiji nego i u svijetu, postati jedan od najpoželjnijih poslodavaca u industriji i postati svjetski priznata konsultantska kompanija za digitalnu transformaciju i strateški partner klijenata.

A cilj – slušati, kreirati, razviti, implementirati digitalna rješenja u razvoju i proizvodnji proizvoda, te s svojim korisnicima rješavati sve prepreke na zajedničkom putu digitalne transformacije. Stoga smo s Vama svih ovih 30 godina i bit ćemo još najmanje toliko.

Posjetite zvaničnu web stranicu kompanije CADCAM Solutions klikom na link u nastavku: https://www.cadcam-group.eu/ba/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo