al

Sport i kultura

Noviteti u cjenovniku

18.10.2019 13:34:55 / Izvor: Akta.ba

Uvažavajući mišljenje sugrađana i skijaša, KJP ''ZOI'84'' OCS kao društveno odgovorno preduzeće odlučilo je promijeniti dobnu granicu za djecu.

Naime,

  • Djeca do 6 godina koriste besplatno korištenje uz pratnju odrasle osobe.
  • Djeca su osobe od navršenih 6 godina do 14.
  • Odrasli su osobe od 15 i više godina.

Za akcijsku prodaju Ski karata KJP ''ZOI'84'' OCS dodao je i jednu novu kartu pored objavljenih, a to je:

Sezonska karta sa fotografijom koja važi od ponedjeljka od nedjelje i uz koju vrijedi noćno skijanje. U akcijskoj prodaji cijena za djecu će biti 250,00 KM, a za odrasle 500,00 KM.

KJP ''ZOI'84'' OCS upućuje javni poziv svim Ski školama za poslovnu suradnju, sa kojim bi imali partnerski odnos. Sve Ski škole koje se prijave za korištenje popusta, moraju biti prije svega registrirane, te imati licenciranog ski instruktora, ili lice koje je profesor za sport i tjelesni odgoj. Grupe do 30 osoba imat će popust 10%, dok će grupe sa 31 osobom i više imati popust od 15%, uz prethodno dostavljen spisak sa imenima i prezimenima, na osnovu čega će se i odobriti popust.

Napominju se i korisnici poludnevnih karata na Bjelašnici i Igmanu, da vrijede 4 sata bez obzira u kojem periodu dana ih koristili, tj. 4 sata od momenta prvog prolaska kroz lejzer.

Najbitniji novitet od ove sezone je taj da je KJP ''ZOI'84'' OCS putem banaka sa kojima surađuje omogućilo kupovinu Ski karata na 12 mjesečnih rata. I to preko shopping kartice Union Banke, Raiffeisen banke, Unicredit banke, te Intesa Sanpaolo Banke, kao i drugih banaka.

Kada je riječ o ugostiteljstvu, restoran Benetton su osvježili sa najsavremenijim fiskalnim kasama. Obezbijedili praćenje ugostiteljstva po najvećim standardima HoReCa, čime imaju fokus na zakonit rad u svim segmentima poslovanja ovog restorana.

Mole se svi građani koji budu koristili usluge restorana Benetton, i ugostiteljstva na Malom Polju Igman, da za svaku narudžbu traže fiskalni račun, i time pomognu transparentan i zakonit rad preduzeća, te također da u slučaju da ne dobiju račun, isti nisu ni dužni da plate.

PREUZMI DOKUMENT:
CJENOVNIK Ski karata u OJ Ski centru Bjelašnica – Igman za zimsku sezonu 2019 / 2020
PODIJELI:

TAGOVI: cjenovnk zoi 84 ski karte

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura