Noviteti za 2021 godinu - od sada u CadCam Solutions ponudi i SolidWorks

15.02.2021 07:57:26
Noviteti za 2021 godinu - od sada u CadCam Solutions ponudi i SolidWorks

Povećajte svoju produktivnost i okrenite se ka inovacijama

Želite li povećati inovacije i optimizirati troškove dizajniranja? Želite li dizajnirati proizvode sa potpunom sljedivošću u kolaborativnom radnom okruženju? Onda imamo rješenje ...

Pružanjem vrhunskog softvera za inženjerski dizajn, rješenja po sistemu ključ u ruke i usluge stručnog savjetovanja.

CadCam Solutions nudi vam novo inžinjersko iskustvo sa SOLIDWORKS® CAD programskim rješenjem koji će doprinijeti inžinjerima i dizajnerima u stvaranju složenih proizvoda.

Uz pomoć 3DEXPERIENCE platforme upravljajte dizajnom, simulacijama i proizvodnjom

3DEXPERIENCE platforma pruža jednostavno, objedinjeno okruženje za portfoliji rješenja koja dodatno unaprijeđuju SOLIDWORKS® koji vi poznajete i volite.

SOLIDWORKS® i 3DEXPERIENCE® Works portfoliji pružaju širok spektar dizajnerskih i inženjerskih mogućnosti koje vam omogućavaju praćenje razvoja proizvoda od ideja do konačnog produkta.

Od koncepta do proizvodnje - Učiniti stvaranje proizvoda održivim

Dizajn / Inženjering

Sa javljanjem potrebe za proizvodnju kvalitetnijih proizvoda brže i uz niže troškove, kompanije zahtjevaju složenije alate za dizajn. Također, alate koji ispunjavaju sve potrebne zahtjeve, kao što su dizajnerski ciljevi, funkcionalnost, te zadovoljavanje zahtjeva kupaca.

Upravljanje

Sposobnost upravljanja informacijama tokom životnog ciklusa proizvoda dokazana je taktika koju organizacije koriste za učinkovitije planiranje, dizajniranje, proizvodnju i upravljanje proizvodima. Koristeći 3DEXPERIENCE Works rješenja, kompanije mogu efikasno poboljšati razvoj i isporuku proizvoda, pouzdanim i ponovljivim procesima koji uključuju prave ljude, u pravo vrijeme.

Simulacije

Pomoću rješenja 3DEXPERIENCE Works Simulation, kompanije mogu procijeniti performanse, pouzdanost i sigurnost proizvoda tokom procesa dizajniranja. Povezivanjem dizajna i sumulacija, dizajneri i inženjeri dobivaju uvid potreban za donošenje odluka koje dovode do povećanja kvaliteta proizvoda i smanjenih troškova izrade prototipa i fizičkih ispitivanja.

Prednosti SolidWorksa su svakako njegova široka primjena u različitim industrijama. Idealan je za mala i srednja preduzeća kao i za individualnu primjenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak