Novo iz Hoše komerca, "Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće!"

Turizam i gastro

Novo iz Hoše komerca, "Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće!"

13.04.2020 09:02:13 / Izvor: Akta.ba

Novo iz Hoše komerca, "Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće!"

Novo iz HOŠE Komerca! Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće! U saradnji sa domaćim brendovima i poznatim BH. food blogericama.

U jeku pandemije kada smo svi u karantinu i vrijeme provodimo kod kuće sa svojim porodicama, donosimo vam zanimljiv i opuštajući sadržaj ni manje ni više nego iz “#Hoše komerc kuhinje”!

Riječ je o novom projektu Hoše komerca koji smo istina ranije planirali, ali se, priznat ćete, idealno uklopio u situaciju u kojoj se nalazimo.

Ako vam je ponestalo ideja kako se zdravo hraniti i kuhati u danima izolacije, obavezno pogledajte i naučite nešto novo u Hoše školi kuhanja.

U cilju daljeg jačanja kampanje «Kupujmo domaće», te nakon vrlo uspješnog projekta «BH. Korpa» koji traje već treću godinu, veoma nam je drago da možemo s vama podijeliti naš najnoviji projekat kojim dalje jačamo BH. privredu - „Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće! Radi se o prvom video projektu te vrste u kojem se kuha sa domaćim proizvodima.

Jela su zdrava, jednostavno i brzo se spremaju. Dva puta mjesečno, za vas spremamo po jedno slano i slatko jelo. Recepte osmišjlavaju i kuhaju BH. food blogerice.

 
Novo iz Hoše komerca, "Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće!"

Novo iz HOŠE Komerca! Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće! U saradnji sa domaćim brendovima i poznatim BH. food blogericama. U jeku pandemije kada smo svi u karantinu i vrijeme provodimo kod kuće sa svojim porodicama, donosimo vam zanimljiv i opuštajući sadržaj ni manje ni više nego iz “#Hoše komerc kuhinje”! 👩🏻‍🍳🍽 Riječ je o novom projektu Hoše komerca koji smo istina ranije planirali, ali se, priznat ćete, idealno uklopio u situaciju u kojoj se nalazimo. 🙂 Ako vam je ponestalo ideja kako se zdravo hraniti i kuhati u danima izolacije, obavezno pogledajte i naučite nešto novo u Hoše školi kuhanja. U cilju daljeg jačanja kampanje «Kupujmo domaće», te nakon vrlo uspješnog projekta «BH. Korpa» koji traje već treću godinu, veoma nam je drago da možemo s vama podijeliti naš najnoviji projekat kojim dalje jačamo BH. privredu - „Hoše škola kuhanja – kuhajmo domaće! Radi se o prvom video projektu te vrste u kojem se kuha sa domaćim proizvodima. Jela su zdrava, jednostavno i brzo se spremaju. Dva puta mjesečno, za vas spremamo po jedno slano i slatko jelo. Recepte osmišjlavaju i kuhaju BH. food blogerice. #hoseskolakuhanja #mjestokojevolim

Posted by HOŠE Komerc on Sunday, March 29, 2020

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro