al

Predstavljamo

Novo iz Vispaka: Stampi "limited edition" zimska čarolija

22.12.2016 14:22:13 / Izvor: Akta.ba

Vispak je na tržište plasirao novogodišnji "limited edition" Stampi krem 750g., posebno dizajniran sa receptom za palačinke na poklopcu. Ovu "zimsku čaroliju" Vispak je uradio u saradnji i uz podršku Udruženja kuhara u BiH.

U toku su promocije novogodišnjeg Stampia u Sarajevu, Zenici, Ilijašu, Brezi, Visokom, ilijašu, itd.

"Namjera nam je da upravo u danima pred praznike ukažemo roditeljima i najmlađima koliko je važna zdrava ishrana. Potrebno je stalno raditi na kvaliteti ishrane kod djece i mladih, uz promoviranje koncepta zdravog života općenito. S ponosom ističemo da se Stampi nalazi na vrhu piramide zdrave ishrane koju su ranije pripremili kulinarski stručnjaci Udruženja kuhara u BiH", ističu u Vispaku.

U proizvodnji Stampija koristi se najkvalitetniji svježe prženi i mljeveni lješnjak koji kao odličan izvor nutrijenata, nezasićenih masnih kiselina, vitamina i minerala, posebno pogoduje ishrani djece i mladih. Stampi krem se svojim kvalitetom izdvaja i po tome što ne sadrži vještačke arome i trans - masne kiseline, što ga čini gotovo jedinstvenim na tržištu.  

Stampi je jedan od brendova Vispaka sa najdužom tradicijom u čijem ukusu uživa već nekoliko generacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo