Novo u ponudi Expert Car Solutions - Barum Polaris 5 ZIMSKE gume (Video)

21.12.2020 10:08:12
Novo u ponudi Expert Car Solutions - Barum Polaris 5 ZIMSKE gume (Video)

Barum Polaris 5 – Pravi izbor za zimu

Expert Car Solutions d.o.o. Tuzla iz ponude izdvaja Barum Polaris 5 ZIMSKE gume - BestBuy opcija, Idealan omjer cijene i kvaliteta!

Barum Polaris 5 – Pravi izbor za zimu

Odlična trakcija (prenos snage) na snijegu

Optimalno uređeni blokovi sa poprečnim rezovima u srednjim rebrima i ramenima znatno poboljšavaju prijanjanje na snijegu. Poseban aranžman multifunkcionalnih lamela obezbjeđuje bolji prihvat u svim pravcima kada je u kontaktu sa površinom puta. Specijalni dizajn profila u sredini poboljšava bočno držanje na snijegu. To rezultira izuzetno dobrom vučom, kratka kočiona rastojanja i sigurna vožnja na snježnim putevima.

Sigurne performanse na vlažnim putevima

Optimizovano pozicioniranje uzdužnih žljebova i bočnih žljebova poboljšava uklanjanje vode od gazećeg sloja na vlažnim putevima. Dodatne žljebovi u ramenu obezbjeđuju optimalan kontakt sa tlom, što poboljšava kontakt na mokrim putevima. Ovo uređenje bočnih i obodnih žljebova obezbjeđuje uravnotežene, sigurne performanse na mokrim putevima.

Više udobnosti za opuštenu vožnju

Poboljšana struktura gazećeg sloja sa različitim gradskim blokovima čija se dužina razlikuje na obje strane gazećeg sloja minimiziraju buku. Dobijeni nizak nivo buke vodi do opuštajuće vožnje i manje stresa vozaču i drugim putnicima.

Kontaktirajte Expert Car Solutions: +387 65 621 490; +387 65 012 871; +387 35 268 057

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika