Industrija i energetika

Novo u ponudi Micom BH: Prošireni program MEGGER proizvoda

08.08.2018 08:09:03 / Izvor: Akta.ba

Micom BH obavještava Vas, da su proširili prodajni asortiman proizvodima renomiranog proizvođača MEGGER.

MEGGER u svom programu nudi visokokvalitetne uređaje za lociranje i testiranje kablova, testiranje visokonaponskih prekidača, niskonaponskih instalacija, relejnih zaštita, transformatora, izolacije i testiranje baterija i kvalitete elktrične energije. Pored prepoznatljivo visoke kvalitete i robusnosti Megger uređaja, MICOM BH osigurava i konkurentne cijene, tehničku podršku i mogućnost prezentacija na Vašoj lokaciji.

Osnovna djelatnost Micom BH d.o.o. Sarajevo je prodaja profesionalne mjerne opreme. Imaju u ponudi širok izbor raznih uređaja, od najjednostavnijih električnih testera, do najzahtjevnijih instrumenata za testiranje telekomunikacionih i računarskih mreža, sistema u industriji i energetskih mreža.

Dodatna djelatnost su usluge, što uključuje usluge servisiranja mjerne opreme, organizovanje usluge kalibracije električnih i temperaturnih mjernih uređaja u akreditovanim laboratorijama, i izvođenje usluga termovizijskih snimanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika