al
NOVOGODIŠNJA AKCIJA: kupite poslovni prostor i PDV 17% je GRATIS

Nekretnine i enterijer

NOVOGODIŠNJA AKCIJA: kupite poslovni prostor i PDV 17% je GRATIS

27.12.2018 08:00:42 / Izvor: Akta.ba

Dženex svakim danom dokazuje da misli na svoje klijente. Za vas su pripremili Akcijusku ponudu kojoj je teško odoliti.

Kod kupovine jednog od poslovnih prostora oslobađaju Vas PDV-a 17%. Da dobro ste pročitali, PDV je GRATIS. Nude Vam mogućnost kupovine poslovnog prostora površine 82,28 m2 koji se nalazi u Lukavcu u ul. Branilaca Bosne bb.

Okružen je mnogim ugostiteljsko-trgovačkim objektima a velika ferkvencija kako pješačke zone tako i gradskog saobraćaja čini ga pogodnim za bavljenje raznim djelatnostima budućeg korisnika-kupca. Stambeno poslovni objekat u kojem je smješten predmetni poslovni prostor, nalazi se na glavnoj ulici u centru grada. Dužinom ove ulice su smještena sjedišta privatnih preduzeća, a ulica je ujedno srce društvenog života Lukavcu, jer je cijelom dužinom šetališna zona grada sa puno objekata u nizu ugostiteljsko-uslužnih sadržaja.

Lokacija omogućava izbjegavanje gradske gužve, jer je na križanju dva sporedna ulaza-izlaza u grad i putem ul. Armije RBiH, omgućen je izlaz-ulaz preko raskrća BP Junuzović i vrlo brz i neometan pristup Magistralnoj cesti Tuzla - Doboj, a drugi ulaz-izlaz kroz naselje Bistarac.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se: supermarket Bingo, Cafe Aqua, Raiffeisen Banka, Centralna džamija, Osnovan škola, Dom kulture, Pio-Mio. Na 5 minuta hoda nalaze se i ostale institucije kao što su: Općina, Porezna uprava, Zavod zdravstveno osiguranja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Vatrogasna stanica, Autobuska stanica. Poslovni prostor je uređen, sa dovedenim svim priključcima. Grijanje je daljinsko, gradsko. Garantirano visok kvalitet gradnje, kao i veoma atraktivna lokacija osnovna su odlika ovog poslovnog prostora.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na brojeve:

062 991 960

035 286 222

ili putem e-maila: nekretnine@dzenex.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer