al

Nekretnine i enterijer

Novogradnja Dobrinja! Odlični stanovi za urbani način života! (Foto)

05.12.2019 08:39:16 / Izvor: Akta.ba

Metropola nekretnine objavljuje prodaju stanova u izgradnji, u ulici Braće Mulić, u naselju Dobrinja. Riječ je o vrlo lijepom, manjem stambeno-poslovnom objektu, projektovanom na način da izgleda kao urbana vila, čime se savršeno uklapa u lokaciju te istu znatno uljepšava. Pozicioniran je na raskrižju ulica Braće Mulić koja s jedne strane dolazi od "TC Mercator" i spaja se na A transverzalu koja dalje vodi do aerodroma. Tačno pored objekta se proteže šetnica i biciklistička staza, koje doprinose mikro lokaciji objekta.

Objekat se sastoji od ukupno četiri etaže (S+P+2), koje su izgrađene na način da se u suterenu objekta nalaze garažna mjesta i ostave, na prizemlju jedan poslovni prostor, a na preostale dvije etaže stanovi. Objekat raspolaže sa ukupno osam stambenih jedinica (dvosobni i trosobni stanovi, ukupno četiri po etaži), različitih površina (46m2, 66m2 ,69m2 i 75m2).

Izvođači radova na objektu apsolutno poštuju rokove predviđene građevinskom dozvolom, u skladu s čim očekujemo kraj radova u maju 2020 godine. Objekat je u završnoj fazi radova, a trenutno se izvode radovi vezani za postavljanje fasade i provođenja instalacija za grijanje.

Metropola Nekretnine je trenutno u mogućnosti ponuditi za kupovinu sedam stambenih jedinica, i to:

  • Stan od 46,11m2 na I i II spratu
  • Stan od 66,37m2 na I i II spratu
  • Stan od 74,60m2 na I i II spratu i
  • Stan od 68,59m2 na II spratu

Sve stambene jedinice je moguće kupiti po jedinstvenoj cijeni od 2.400KM/m2, sa uračunatim PDVom. Ostave u suterenu objekta su uključene u cijenu stana.

Kupcima se nudi mogućnost kupovine i garažnog mjesta, po cijeni od 15.000KM sa uračunatim PDVom.

Obzirom da se upotrebna dozvola očekuje u junu 2020 godine, zainteresovani kupci mogu osigurati kupovinu učešćem u iznosu od 10% od kupoprodajne cijene stana, pri čemu bi se navedeni iznos uplatio investitoru/prodavcu odmah po potpisivanju predugovora/kupoproajnog Ugovora, a ostatak po pribavljanju upotrebne dozvole ili etažiranja – u zavisnosti od toga šta kupac želi.

Pojedinačne oglase sa 3d prikazom nacrta stanova, potražite na web stranici Metropolas nekretnine putem opcije prodaja stanova ili opcije novogradnja, a za više informacija, budite slobodni kontaktirati agenta direktno:

Alen krupalija, prodaja@metropolanekretnine.ba , 061 481 815 ili 033 956 333.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer