al

Nekretnine i enterijer

Novogradnja Nova Dobrinja – novi stil življenja

04.10.2019 13:47:37 / Izvor: Akta.ba

Malak Invest d.o.o. Sarajevo objavljuje prodaju uknjiženih i namještenih stanova sa garažnim mjestima u stambenom objektu Nova Dobrinja. Nova Dobrinja je projekat Malak grupacije, jednog od najznačajnijih direktnih stranih investitora u Bosni i Hercegovini, koja u svom sastavu ima luksuzni hotel od pet zvjezdica Malak Regency Hotel, Drvnu industriju Malak Janj d.o.o. Donji Vakuf i novopokrenutu Malak Farmu.

Nova Dobrinja – odlična lokacija za vašu porodicu uz rijeku i zelenilo

Stambeni objekat Nova Dobrinja se nalazi na adresi Branislava Nušića do 46, okružen mirnim ambijentom, sa mnoštvom zelenih površina i šetnica uz rijeku Dobrinju, te panoramskim pogledom na lanac olimpijskih ljepotica Igman i Bjelašnica sa jedne, i Trebević sa druge strane.

Saobraćajna komunikacija do objekta je odlično uvezana, te je moguće iz više pravaca pristupiti lokaciji, a glavni prilaz je preko novosagrađene transferzale koja povezuje Sarajevski Aerodrom i Dobrinju, Nedžariće te centar grada. Trolejbuska stanica se nalazi nedaleko od objekta, a u neposrednoj blizini nalaze se tri osnovne škole, dvije gimnazije, Park šuma Mojmilo, bazen Dobrinja u izgradnji, mnogobrojni sportsko-rekreativni centri, vjerski objekti, hipermarketi itd.

Za dodatne informacije posjetite web stranicu www.novadobrinja.ba

Nova Dobrinja – visoki standardi evropske gradnje na mirnoj lokaciji uz rijeku i zelenilo

Izgradnja stambenog objekta Nova Dobrinja je građena po visokim evropskim standardima savremene gradnje. Zgrada se sastoji se iz 6 etaža: suteren, prizemlje + četiri sprata, sa ukupno 40 stambenih jedinica, te 23 garažna mjesta u suterenu objekta. Zgrada je podijeljena u dvije lamele tako da su po etaži jedne lamele projektovana četiri stana, izuzev zadnjeg sprata gdje su lamele spojene hodnikom.

Objekat se nalazi u ravničarskom osunčanom dijelu, okružen zelenilom, te je vrlo pogodan za stanovanje. Zgrada posjeduje dva lifta, koja imaju komunikaciju sa podzemnim garažama. Stanovi su površine od 40 do 76 m2. Po strukturi stanovi su: jednoiposobni, dvosobni i trosobni. Zgrada posjeduje dva lifta, kultivisanu zelenu površinu sa rekreativnim sadržajem za djecu. Svaki stan posjeduje balkon, te je kompletno namješten i opremljen uređajima bijele tehnike, klima uređajem u svakoj sobi i video nadzorom.

Stanovi su rasporedom funkcionalno iskorišteni, te prostorno dobro organizovani.
Pojedini stanovi posjeduju klizne portale dužinom čitavog zida na dijelu izlaza na balkon ili francuske prozore, što vizuelno doprinosi modernom pogledu življenja, a većina dvosobnih stanova su dvostrano orjentisani.

Konstrukcijom objekat je projektovan modernističkim arhitektonskim rješenjem čiju strukturu čini armirani beton, vertikalnu konstrukciju čine AB stubovi i zidovi a horizontalna kontrukcija sastoji se od AB monolitnih punih ploča i greda, a ravni krov je prekriven riječnim šljunkom.

Vrhunska namještenost i opremljenost stanova u Novoj Dobrinji

Stambeni objekat "Nova Dobrinja" odlikuju visoki evropski standardi gradnje, ali i vrhunska namještenost i opremljenost stanova. U objekat su ugrađeni materijali od fasadnog sistema sa termoizolacijom i energetskim koeficijentom, kvalitetnom
vanjskom stolarijom PVC profila sa termičkim mostom i troslojnim staklom, protivprovalnim i protivpožarnim vratima, unutrašnjom stolarijom koja je furnirana plemenitim prirodnim furnirima, prvoklasnim višeslojnim hrastovim parketom,
gres keramikom u kupatilima, sanitarnim uređajima, kuhinjom sa svim elementima, vanjskim pločicama na balkonima, klima uređajima u svakoj sobi, te komplet namještenih i bijelom tehnikom opremljenih prostorija koje omogućavaju budućim vlasnicima dugoročno zadovoljstvo sa kupovinom jednog od stanova.
Svaki stan posjeduje zasebno brojilo za mjerenje potrošnje vode, struje i grijanja. Grijanje je plinsko etažno, svaki stan posjeduje plisnki etažni bojler, te termostatom reguliše temperaturu u stanu.

Dječije igralište, mjesto za piknik uz rijeku i garaža sa 23 mjesta u Novoj Dobrinji

U suterenu objekta se nalazi garaža sa 23 parking mjesta. U ulazu u garaže projektovana su vrata sa elektromotorom i daljinskim otvaranjem. Parking prostor ispred objekta služi stanarima za redovnu upotrebu. Zelene kutivisane površine namijenjene za najmađu populaciju su opremljene rekreativnim sadržajem, toboganima, natkrivenim klupama, klackalicama, ljuljaškama, te ograđene i osigurane video nadzorom. Tu se nalazi i par natkrivenih klupa koje su savršene za poslijepodnevni piknik uz rijeku.

Svi stanovi su uknjiženi, useljivi i namješteni i Vaše novo mjesto življenja možete odabrati već danas.

Raspoloživi stanovi u Novoj Dobrinji su: 

- Jednoiposobni stanovi : 41m2 sa jednom spavaćom sobom
- Dvosobni manji stanovi: do 52m2 sa jednom spavaćom sobom
- Dvosobni veći stanovi: od 53m2, 55m2, 58m2, 63m2 sa jednom spavaćom sobom dvostrano orjentisani
- Trosobni stanovi: od 72m2 do 76m2
- 23 Garažna parking mjesta od 12m2 i 17m2

Cijena komplet namještenih, uknjiženih stanova je od 2.400 – 2.550 KM/m2.
Ovlašteni Agent prodaje Nove Dobrinje je Agencija za prometovanje nekretninama SIGENX.

Više informacija o projektu Nove Dobrinje možete pronaći na www.novadobrinja.ba, putem mail adresa: nedzad_lj@hotmail.cominfo@sigenx.com ili pozivom na brojeve telefona: 062/619-361 i 033/654-793.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer