al
Novosti iz OBI marketa! Online kupovina iz udobnosti vašeg doma!

Predstavljamo

Novosti iz OBI marketa! Online kupovina iz udobnosti vašeg doma!

23.04.2020 07:43:53 / Izvor: Akta.ba

Naručite iz udobnosti vašeg doma i iskoristite brojne pogodnosti! OBI je od sada u svakom BH gradu uz mogućnost online narudžbe.

Saznajte sve o načinima narudžbe

OBI će vam pomoći da završite sve projekte u vašem domu! Posjetite OBI web shop www.solomaher.ba ili pozovite telefonski i Viberom. Brzo i sigurno dostavljamo na vašu adresu, a za narudžbe od 50 KM i više omogućili smo BESPLATNU DOSTAVU. Platite prilikom preuzimanja u gotovini ili karticom na mobilnom POS aparatu u Kantonu Sarajevo.

Online rezervacija i preuzimanje u OBI marketu

Uštedite vrijeme pri kupovini odabirom proizvoda koji su prikazani na OBI web shopu i rezervišite ih iz udobnosti vašeg doma, a preuzmite na info pultu OBI marketa.

Saznajte više...

Video pozivom kroz OBI Market

Koristite Viber ili WhatsApp za vaše narudžbe i putem video poziva prošetajte kroz OBI market ili svoj upit pošaljite porukom! Pogledajte ponudu u odjelima koji vas interesuju i odaberite proizvode!

Saznajte više...

Dostava

Kupujte iz sigurnosti vašeg doma, a OBI će se pobrinuti da pošiljka brzo stigne na vašu adresu. Iskoristite pogodnost BESPLATNE dostave u periodu od 13. – 30.4.2020. na teritoriji cijele BiH za sve narudžbe iznad 50,00 KM.

Pročitajte više o uslovima dostave...

Akcija

Svake sedmice OBI market za vas priprema novu Sedmičnu akciju!

Nabavite sve za vaše Solomaherske projekte, uređenje doma, vrta, balkona ili za uživanje i odmaranje sa vašom porodicom!

Pogledajte aktuelnu sedmičnu akciju...

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo