NOVOSTI U MICOM BH: Kalibraciona laboratorija za temperaturu

Predstavljamo

NOVOSTI U MICOM BH: Kalibraciona laboratorija za temperaturu

21.04.2020 07:02:59 / Izvor: Akta.ba

Micom BH je društvo čija je osnovna djelatnost prodaja mjernih instrumenata. Dio su Micom grupacije, koja je na području jugoistočne Evrope najveći distributer takve vrste opreme. Kompanija je osnovana 1991. godine i danas Micom grupacija zapošljava 30 osoba, od kojih su većina inženjeri elektrotehnike i mašinstva.

Dugogodišnje radno iskustvo u svim granama industrije ih je usmjerilo na razvoj i u drugim oblastima rada kako bi klijentima osigurali kvalitet, smanjili troškove, povećali učinkovitost i što je najvažnije, kako bi zaštitili ljudske živote.

Ovim putem Vas MICOM BH d.o.o. obavještava da su proširili područje rada i da su u procesu akreditacije prema Standardu ISO/IEC 17025 za kalibraciju termometara na sekundardnom nivou čime je osigurana sljedivost u području termometrije. U mogućnosti su ponuditi Vam usluge kalibracije svih tipova mjerila temperature iz sljedećih grupa:

  • Termoparovi
  • Otpornički termometri
  • Analogni i digitalni termometri
  • Termoelementi

,te usluge testiranja beskontaktnih mjerača temperature.

U MICOM-u vjeruju da njihove usluge kalibracije moraju biti tehnički besprijekorne, korisne za klijenta i izvršene na vrijeme. Pozivamo Vas da se i sami uvjerite u kvalitet njihovih usluga.

Za Vaše upite i prijedloge za održavanje informativnih sastanaka u Vašim prostorijama, kao i za sve dodatne informacije možete pozvati MICOM BH na kontakt brojeve, ili im svoje upite poslati putem faksa ili na e-mail.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo