al
Obradujte kolegice i poslovne saradnice idealnim osmomartovskim poklonima!

Tekstil i asesoari

Obradujte kolegice i poslovne saradnice idealnim osmomartovskim poklonima!

26.02.2020 09:03:23 / Izvor: Akta.ba

Međunarodni praznik žena slavi ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola i obilježava se već 111 godina.

Još uvijek niste pripremili poklone za uposlenice firme i poslovne saradnice? Ne brinite, R & S d.o.o. Sarajevo će Vam pomoći. U nastavku R & S predstavlja prijedloge poklona za predstojeći praznik koji mogu biti na Vašoj adresi za 24 sata od potvrde narudžbe.

Bobby Elle Anti Theft

Idealan poklon za poslovne žene su ruksaci iz linije Bobby anti-theft programa. Novitet u njihovoj ponudi su Bobby Elle ruksaci manjih dimenzija koji ne samo da izgledaju lijepo nego i zadržavaju sve karakteristike anti-thef programa koji podrazumijeva skrivene rajfešluse i džepove, praktičnost korištenja i pristupanja važnim dokumentima.

116,99 KM +  PDV

Bobby Anti Theft

Bobby Anti-Theft ruksak je najprodavaniji ruksak na svijetu iz segmenta anti-theft programa. Idealan za svaki radni dan zbog mogućnosti nošenja laptopa i upotrebe za odlaske na poslovne sastanke, ali i za putovanja i druge prilike. Dostupan u više boja, otporan  je na različite vremenske uslove što ga čini idealnim izborom za korištenje tokom cijele godine.

125,99 KM +  PDV

Luksuzni korporativni proizvodi

U njihovoj ponudi možete pronaći vrhunske proizvode popularnih svjetskih brendova Nina Ricci, Cacharel i Ungaro. Bez obzira da li kao poklon izaberete novčanik, maramu, sat, olovku ili rokovnik - sigurno nećete pogriješiti. Prepoznatljiv brend i vrhunski kvalitet proizvoda garantuju zadovoljstvo i dobar odabir.

Veliki izbor proizvoda u ponudi...

Želite nešto drugo? Kontaktirajte ih na: web@ris.ba i zatražite ponudu proizvoda idealnih za Dan žena.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i asesoari