al
Od 1.jula novi NET TO GO paketi za potpuno novo iskustvo surfanja!

Tehno kutak

Od 1.jula novi NET TO GO paketi za potpuno novo iskustvo surfanja!

17.06.2020 08:33:24 / Izvor: Akta.ba

Postojeće mNet mFlat pakete zamjenili smo novim NET TO GO paketima sa mnogo većim količinama uključenih GB bez povećanja mjesečne naknade.

NET TO GO paketi su namijenjeni korisnicima koji zahtijevaju pouzdan i brz pristup Internetu putem najbolje 4G+ mobilne mreže u BiH i to bez ograničenja. Paketi u mjesečnoj naknadi imaju uključene količine mobilnog interneta od 4 GB do 100 GB po velikim brzinama, a nakon iskorištenja limita, korisnici surfaju bez ograničenja, na manjim brzinama. 

Korisnicima NET TO GO paketa se vrši izdavanje zasebne USIM kartice koja je namijenjena isključivo za mobilni pristup internetu putem 4G+ mobilne mreže.

U ponudi su paketi:

Paketi

Dostupni GB

Cijena sa PDV

NET TO GO S

4/8*/12**GB

11,70 KM

NET TO GO M

25/35*/50**GB

25,74 KM

NET TO GO L

32/40*/60**GB

35,10 KM

NET TO GO XL

64/72*/100**GB

46,80 KM

 

* uz potpisivanje ugovora na 12 mjeseci

** uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca

Ukoliko imate potrebu za korištenjem dodatnih količina mobilnog interneta, možete izvršiti dokupe. Više informacija ovdje.

Uz NET TO GO pakete izaberite i uređaj – MOBILNI 4G ROUTER, koji u BH Telecomu možete nabaviti po veoma pristupačnim cijenama, već od samo 1 KM jednokratno ili mjesečno.

Uz mobilni WLAN 4G router dobit ćete idealnu kombinaciju za komforno korištenje mobilnog interneta bilo gdje, istovremeno na više mobitela, tableta, laptopa, TV uređaja...

Napominjemo da će se postojeći korisnici mNet mFlat paketa biti migrirani na nove redizajnirane pakete na slijedeći način: korisnici paketa mNet mFlat 1 prelaze na paket NET TO GO S, mNet mFlat 2 na paket NET TO GO M, mNet mFlat 3 na paket NET TO GO L i mNet mFlat 4 na paket NET TO GO XL. Postojeći korisnici će migriranjem ostvariti veće količine mobilnog interneta uključenog u paket bez dodatne nadoknade, sa ili bez obaveznog ugovornog odnosa.

NET TO GO. Vaš Internet za ponijeti!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak