Odabrano 15 najboljih priča za djecu

21.07.2021 08:24:25
Odabrano 15 najboljih priča za djecu

Uručenje poklon tableta biće organizovano u dogovoru sa učenicima i njihovim roditeljima.

Kompanija Blicnet sa velikom radošću informiše da je odabrano 15 najboljih priča konkursa “Blicnet - Priče za djecu”. Za izbor najboljih priča za djecu žiri se opredijelio na osnovu ocjene organizacije priče, narativne strukture priče, postavke zapleta, izgradnje likova/karaktera i dijaloga, kreativnog pristupa, stila, originalnosti i opšteg utiska.

Listu najboljih priča pročitajte na linku. Učenici su, prema ocjeni žirija i uslovima konkursa, nagrađeni za jednu ili više uspješnih priča koje su imali https://pricezadjecu.blic.net/novosti.html

Žiri konkursa „Blicnet - Priče za djecu“ radio je u sastavu: Jelena Kojović Tepić, pisac, dr Slavica Tutnjević, profesor psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, i dr Dragomir Kozomara, profesor srpskog jezika na Filološkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Uručenje poklon tableta biće organizovano u dogovoru sa učenicima i njihovim roditeljima.

PODIJELI:
TAGOVI: blicnet priče za djecu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo