al
Odmor bez kraja uz omiljeno ljetno štivo - active beauty časopis!

Ljepota i zdravlje

Odmor bez kraja uz omiljeno ljetno štivo - active beauty časopis!

25.07.2018 08:06:32 / Izvor: Akta.ba

active beauty: online časopis za zdravlje i ljepotu

Savjeti iz područja ljepote, izvještaji s putovanja, zdravi recepti i još puno zanimljivosti – active beauty vaš je lični savjetnik i pratioc u svakodnevnom životu!

active beauty online časopis donosi živopisne slike, spontano uhvaćene trenutke iz života i emotivne priče iz različitih područja kao što su: ljepota, zdravlje, radost življenja i društveno-korisna odgovornost.

Zanimaju vas novosti i trendovi iz svijeta make-upa i saznali biste neki koristan savjet? Jeste li neprestano u potrazi za dragocjenim informacijama o zdravoj ishrani? Želite li u tuđim iskustvima s putovanja pronaći inspiraciju za neka svoja buduća? Volite li sudjelovati u nagradnim igrama i informisati se o aktuelnim pogodnostima, aktivnostima i događanjima u dm-u? Onda je active beauty online pravi časopis za vas!

Ljepota, užitak, život, inspiracija: donosimo pregled rubrika u novom online časopisu active beauty

Ljepota: najbolji savjeti iz svijeta ljepote, aktuelni modni trendovi i stilski vodiči za nanošenje make-upa čekaju vas na jednom mjestu – u online časopisu active beauty. Čitajte naše članke i budite uvijek u toku.

Užitak: život vam je pripremio brojne trenutke za uživanje. active beauty donosi neke nove ideje: zdravi recepti, savjeti o prehrani i trendovi iz svijeta fitnessa čekaju da ih otkrijete.

Život: istinska ljepota dolazi iznutra – ova rubrika donosi širok spektar članaka o tjelesnom i duhovnom zdravlju. Ovdje možete potražiti i brojne druge zanimljive sadržaje o društveno-korisnom djelovanju.

Inspiracija: potražite inspiraciju u člancima iz svijeta kulture, putovanja, ali i stila življenja. Možda upravo ovdje pronađete ideje i zaljubite se u nova stilska rješenja za svoja buduća četiri zida ili naredno putovanje.

active beauty: Uvijek, svugdje i u svakom trenutku dostupan, čitajte ga kad god poželite!

Pri ruci vam je tablet, laptop, kompjuter, pametni telefon ili štampano izdanje active beauty časopisa? Od sada u njemu možete uživati kad god poželite. Sada možete birati način na koji želite čitati nove sadržaje na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme. Zanimljive teme i druge informacije o aktuelnim događajima iz dm-a uz active beauty online časopis sada su dostupne putem jednog klika miša.

Potražite i besplatan novi primjerak u dm prodavnicama i inspirišite se uz ljetne trendove koje vam donosi dm drogerie markt.

active beauty online izdanje pogledajte OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje