al
Okušajte vašu sreću na kisocima iNovina BH

Predstavljamo

Okušajte vašu sreću na kisocima iNovina BH

11.03.2019 09:02:00 / Izvor: Akta.ba

U maloprodajnoj mreži kao lider na tržištu iNovine BH broji preko 500 prodajnih mjesta, te više od 1.000 uposlenika čija je osnovna orijentacija plasman duhana, štampe i galanterijskog asortimana, e-vaučera, telekom kartica i e-dopuna za sve bh. operatere, igara na sreću Lutrije BiH i Lutrije RS te prodaja ulaznica putem kupikartu.ba sistema za sva kulturna i sportska dešavanja.

Kiosci na području Federacije BiH nude mogućnost igranja tombole TV Bingo, redovnog ili vanrednog kola te šansu za osvajanjem Super Džek Pot-a i Super Lota. Jedna od popularnijih srećki je srećka „Kolo sreće“ štampana je u pet različitih vizuala: "Frutti Frutti", "Horoskop", "Morsko blago", "Otvori sef" i "Rulet". Pored navedenih srećki u ponudi su i srećke koje pristupačnom cijenom nude osvajanje vrijednih nagrada, a to su "Avantura", "Moja djetelina", "Prati sreću", "Dupla šansa" te "Njami Njami".

Jedna od usluga koje nudi maloprodajna iNovina BH mreža jesu igre na sreću. Na kioscima na području Republike Srpske imate priliku zaigrati Bingo plus, Bingo redovni ili vanredni te Loto Plus i Loto Joker.  "Treća sreća", "Sedmica" i "Sport" samo su neke od srećki u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo