al
Omiljenu tendu vidite izravno u vlastitom domu pomoću aplikacije WAREMA Designer

Nekretnine i enterijer

Omiljenu tendu vidite izravno u vlastitom domu pomoću aplikacije WAREMA Designer

07.08.2018 08:47:34 / Izvor: Akta.ba

Kako odabrati željenu tendu za Vaš vrt i terasu?

Nova tenda je mnogo više od same zaštite od sunca. Kao objekt dizajna, ona postaje dio arhitekture i pruža prijatnu atmosferu svojim stilskim tkaninama.

Ako svoju omiljenu tendu želite vidjeti izravno u vlastitom domu kao da je već instalirana, to možete učiniti pomoću aplikacije WAREMA Designer. Pomoću pametne aplikacije za iOS i Android uređaje, prilagođeni 3D modeli mogu se vizualizirati izravno na vlastitoj terasi ili vlastitom balkonu.

Željena tenda može biti savršeno prilagođena Vašem ukusu. Oblik tende, boje tkanine i okvira te pametni pribor kao što su svjetlost i prozračenja mogu se konfigurirati u WAREMA Designeru. Ovdje je trik – nije samo vizualizirana tenda, nego i interakcija sa suncem i sjenom u svim mogućim dnevnim i večernjim vremenima tokom cijele godine.

SVIJET PUN BOJA

Aplikacija sadrži sve nacrte tendi WAREMA. Bilo da su ultra-moderne boje ili klasici, uni ili pruge – ne postoji boja koja ne može biti ispunjena. Preko 250 tkanina pokazuju kako kreativno novi otvoreni prostori mogu biti dizajnirani sa željenom tendom.

Bilo da podsjeća na plavo more, sive planine, žutu pustinju ili zelenu šumu – željena tenda se može dizajnirati u skladu s osobnim idejama i tako stvoriti opuštenu atmosferu da se dobro osjećate. Testirajte odmah uživo, koji dizajn najbolje odgovara vašoj osobnoj oazi.

Kao objekt dizajna, ona postaje dio arhitekture i pruža prijatnu atmosferu svojim stilskim tkaninama.

Kompanija AluKönigStahl više od 50 godina nudi najbolje i najkvalitetnije brendove na tržištu fasada, kao što su Schüco brend u segmentu aluminijskih i PVC sistema, Jansen brend u segmentu lakočeličnih fasadnih sistema i Warema brend u segmentu zaštite od sunca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer