Online komunikacija je budućnost marketinga

19.05.2021 09:17:49
Online komunikacija je budućnost marketinga

Agencija za digitalni marketing Lilium d.o.o. je specijalizirana za implementaciju i razvoj digitalnih rješenja i digitalnog marketinga

Budžeti za online oglašavanje se konstantno povećaju nauštrb tradicionalnih načina oglašavanja kakvi su televizija, radio, outdoor i print. Razlozi za ovakve trendove proizilaze iz prednosti online oglašavanja u pogledu mjerljivosti rezultata, transparentnog izvještavanja i cijena. Ipak, ključni razlog za promjene fokusa marketinga kompanija je promjena ponašanja korisnika koji sve više vremena provode uz pametne telefone, tablete i kompjutere za razliku od ranijih generacija koje su najviše vremena provodile uz televiziju.

Agencija za digitalni marketing Lilium d.o.o. je specijalizirana za implementaciju i razvoj digitalnih rješenja i digitalnog marketinga.

Digitalni marketing je sastavni dio svih marketinških aktivnosti, a poznavanje oglašavanja i komunikacije putem interneta potrebna su svakoj osobi koja se bavi marketingom, prodajom ili PR-om.

Bilo da želite da unaprijedite ili trebate novu online prezentaciju vašeg biznisa ili web shopa, ili želite pripremiti strategiju za komunikaciju s kupcima putem društvenih mreža, ili pak želite oglašavati svoj proizvod ili uslugu putem online alata, agencija za digitalni marketing Lilium d.o.o. je tu za vas.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Lilium Digital digital marketing

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo