al

Filantropi

Općina Kakanj podržava rad uposlenika kakanjske radionice "Zagrljaj" (Foto)

03.12.2019 08:31:45 / Izvor: Akta.ba

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Privredno društvo za radno i profesionalno osposobljavanje, rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom "Zagrljaj" 3. decembra 2019. godine u 18.00 sati u maloj sali Doma kulture Kakanj organizira Dan otvorenih vrata.

Iz radionice Zagrljaj pozivaju sve građane Kaknja, vršitelje javnih dužnosti, privrednike i sve druge humane ljude da dođu i pruže podršku uposlenima u radionici "Zagrljaj".

"Svojim prisustvom ćete ovim mladim i vrijednim članovima naše lokalne zajednice pružiti podršku i dati im potvrdu da su na pravom putu u borbi za pravo svakog čovjeka, a to je da dostojanstveno žive od svog rada", saopšteno je iz Društva "Zagrljaj".

Pred organizaciju ovog važnog događaja danas je načelnika Općine Kakanj Aldina Šljivu posjetila Aida Heco Skorupan koja je u ime Društva "Zagrljaj" predstavila plan organizacije Dana otvorenih vrata.

Načelnik Aldin Šljivo je pozdravio ovu aktivnost, te je naglasio da Općina Kakanj od početka podržava i da će nastaviti podržavati vrijedan rad svih uposlenika kakanjske radionice "Zagrljaj".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi