Opremite školarce i ostvarite popuste sa Mastercard karticama UniCredit Bank

24.08.2021 12:03:35
mastercard

Ostvarite popuste od 10-20% za kupovinu školskog pribora, računara i elektronske opreme, odjeće, obuće i opreme za slobodno vrijeme

Kako bi naši đaci dočekali spremni školsko zvono, a roditelji obavili kupovinu školskih potrepština uz značajne uštede, UniCredit Bank je zajedno sa svojim partnerima pripremila posebnu pogodnost od 10% do 20% popusta za plaćanje UniCredit Mastercard karticama do 30.9.2021. godine. Pogodnost vrijedi na svim prodajnim mjestima odabranih trgovaca, uključujući i Internet prodajna mjesta.

Iskoristite popust od 10% na odabrani asortiman na akcijskoj podstranici R&S web shopa: ruksake, stolice, IT i zaštitnu opremu i druge artikle neophodne školarcima. Minimalni iznos za narudžbu, putem R&S web shopa, za fizička lica iznosi 25 KM. U Svjetlostkomerc trgovinama osiguran je popust od 10% na kompletan školski i pisaći asortiman. 

Uz plaćanje Mastercard karticama UniCredit Bank za svog školarca možete pronaći najmodernije školske odjevne kombinacije, i to uz popust od 20% na cjelokupan dječiji asortiman u Alma Ras trgovinama i web shopu, 10% popusta na kompletan asortiman u prodavnicama  Okaidi, Đak sport, The Spot, Wink sport, kao i 10% popusta na kolekciju jesen/zima odabranih brendova u Astra, Borovo i ShoeBeDo prodajnim objektima. Za ugodnu gradsku vožnju na dva kotača ili biciklističke pustolovine u slobodno vrijeme, obezbijedili smo 10% popusta u najvećoj prodavnici bicikala i biciklističke opreme i web shopu, M-bike. Dok vozite biciklo ili radite domaći zadatak od kuće, za računarom, ne zaboravite zaštititi oči od sunčevih zraka i zračenja ekrana, te sačuvajte dobar vid uz vrhunski asortiman dioptrijskih naočala i stakala u Optici Salihbegović, i putem web shopa, uz 15% popusta (osim trajno sniženih modela naočala), kao i 10% popusta u optici Sani optik na sunčane naočale, dječije dioptrijske okvire i dioptrijska stakla. Kako bi  đaci spremno dočekali školsku godinu bez obzira na način na koji će se nastava odvijati, UniCredit Bank je osigurala 10% popusta na kompletan asortiman u Infocom prodajnom objektu, te 20% popusta na asortiman laptopa, računara, monitora, dodatne periferne opreme, fotoaparata i opreme, električnih skutera i ostalih odabranih asortimana u prodavnicama Imtec i Domod, kao i na Internet prodajnom mjestu. 

Ljetne radosti uvijek polako mijenjamo za one školske, a opremanje đaka za školske obaveze i ove godine smo učinili jednostavnijim. Povedite vašeg školarca u kupovinu ili brzo i jednostavno obavite online kupovinu uz Mastercard kartice UniCredit Bank! Više detalja o asortimanu trgovaca, kao i prodajnim mjestima provjerite i na web stranici unicredit.ba.

Nemate karticu?

Odaberite između debitnih kartičnih proizvoda na unicredit.ba. Ako trebate pomoć pri odabiru pozovite nas na besplatni info broj 080 081 051 ili nam pišite na info@unicreditgroup.ba.

Sretan novi početak i mnogo uspjeha u novoj školskoj godini žele vam UniCredit Bank i partneri!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting