Opremite zaposlene za rad od kuće

Tehno kutak

Opremite zaposlene za rad od kuće

18.03.2020 08:40:16 / Izvor: Akta.ba

Vanredna situacija izazvana globalnom pandemijom Corona virusa COVID-19 sa sobom donosi velike promjene, kako u privatnom, tako i u poslovnom sektoru.

Većina svjetskih kompanija, ali i one u regiji i na domaćem tržištu koje se odgovorno ponašaju prema zaposlenima i kojima poslovni procesi to dopuštaju, napravile su reorganizaciju poslovanja i zaposlene poslali kućama, odakle će do prekida opasnosti od zaraze obavljati posao.

Međutim, da bi se posao odvijao nesmetano i donosio rezultate, potrebno je zaposlenima obezbijediti adekvatna sredstva za rad. Upravo iz tog razloga, u ponudi kompanije R&S d.o.o. Sarajevo možete pronaći sve što je potrebno za "home office", kako bi Vaši zaposleni iz sigurnosti vlastitog doma nastavili sa radom.

U ponudi, specijalno pripremljenoj za ovu situaciju, nalaze se:

  • HP Laptop 15-bs109nm 7KH76EA /15.6"
  • Printer HP Laser 107a
  • Miš Genius DX-120
  • Slušalice HAMA HS 300 PC

Također, ukoliko je Vašim zaposlenima potreban kancelarijski materijal za rad od kuće, možete naručiti manju količinu potrebnu za privremenu situaciju. Ponudu kancelarijskog materijala pogledajte OVDJE.

Više informacija o ponudi kompanije možete saznati pozivom na broj: 033 476 380 ili email: web@ris.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak