al
OPTIMA GRUPA: podrška akciji AMS RS "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020"

Predstavljamo

OPTIMA GRUPA: podrška akciji AMS RS "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020"

28.10.2020 12:25:00 / Izvor: Akta.ba

I ove godine "OPTIMA Grupa" d.o.o. pruža podršku i učestvuje u akciji AMS RS "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020." tokom koje se vrši preventivna kontrola ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihova spremnost za vožnju u zimskim uslovima.

Akcija se provodi u periodu od 02.11.2020. do 27.11.2020. godine širom Republike Srpske i to u saradnji sa lokalnim auto moto društvima (AMD) i pripadnicima saobraćajne policije MUP-a RS.

Prva tri dana, akcija se provodi u Banjaluci na lokaciji AMD "Krajina" u ulici Knjaza Miloša br 27, a raspored ostalih gradova i opština možete pogledati OVDJE.

Tokom preventivnih pregleda vozila, ekipa OPTIMA Grupe, biće na raspolaganju vozačima u savjetodavno-edukativnom smislu po pitanju korištenja i pravilnog izbora rashladnih tečnosti u vozilima. Takođe će, po potrebi, izvršiti dopunu tečnosti za pranje vjetrobranskog stakla, "Mosol" proizvedenog u "Rafineriji ulja Modriča" a.d. Modriča. Za učesnike akcije, vozače, kompanija je pripremila i strugaljke za led, servisne knjižice kao i informativne letke.

Dugogodišnjom podrškom akciji AMS RS, "OPTIMA Grupa" još jednom potvrđuje svoju opredjeljenost ka društveno-odgovornom poslovanju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo