al
Osjetite snagu vode sa Husqvarna peračima pod pritiskom

Industrija i energetika

Osjetite snagu vode sa Husqvarna peračima pod pritiskom

11.10.2018 08:33:56 / Izvor: Akta.ba

Osjetite snagu vode! Preciznost i efikasnost Husqvarna perača pod pritiskom.

Husqvarna predstavlja perače pod pritiskom koji pružaju visoke performanse, preciznost i efikasnost uz koje ćete vratiti blistavost vašim vozilima, bašti, kamenim zidovima ili pločnicima. Preuzmite kontrolu nad bilo kojim prostorom na otvorenom gdje su do sad vladali prljavština i prašina – i vratite stari sjaj.

Husqvarna perači pod pritiskom nude sve kvalitetne i intuitivne karakteristike koje očekujete od kompanije Husqvarna. Svaki je model optimiziran za maksimalnu učinkovitost čišćenja i dizajniran za izvrsno iskustvo koje se nudi korisniku. Pametne zaokretne funkcije, brzi i jednostavni priključci, izdržljive metalne pumpe, točkovi sa odličnim prianjanjem i crijevo velike dužine samo su neke od mnogobrojnih karakteristika koje vam pomažu da dobijete savršeni rezultat

Kombinacija snage vode, preciznosti i efikasnosti

Husqvarna perači pod pritiskom nude sve intuitivne karakteristike i kvalitet koji očekujete od komapanije Husqvarna. Poboljšajte izgled vozila, baštenskog nameštaja, zidova, kamenih pločica ili terase - vaš Husqvarna čistač pod pritiskom spreman je da opere svaku spoljašnu površinu na kojoj se sakuplja prljavština i prašina.

Dodajte kompletan asortiman opreme i uvijek ćete imati potpunu kontrolu nad svakim zadatkom. Ako ste upoznati sa istorijom Husqvarna kompanije, onda znate da ne postoji nijedan drugi način na koji funkcionišu osim onog da krajnjem korisniku u ruke pruže uređaj u koji će se on moći u potpunosti pouzdati - i sigurni su da to važi i za vas.

Kompletna ponuda

Svi perači pod pritiskom marke Husqvarna stvoreni su sa ciljem da pruže maksimalnu učinkovitost čišćenja i visoku izdržljivost. Posebnu pažnju posvetili su iskustvu korisnika zbog čega su pažljivo   dizajnirali i opremili naše uređaje dugim crijevima, brzim priključcima i lako okretnim funkcijama koje sprečavaju petljanje crijeva

Izvucite maksimum iz perača pod pritiskom

Ukoliko želite još veću svestranost i još veću snagu čišćenja, onda bi trebalo da odaberete za vaš perač pod pritiskom originalnu Husqvarna opremu.

Hajde da sve održimo čistim - Uključujući i savest

Najvažniji prirodni resurs - voda - sadrži neke neočekivane moći koje ćete moći otkriti korišćenjem Husqvarna perača pod pristiskom. Performanse čišćenja teško se mogu nadmašiti kada se kombiniraju sa vodećom tehnologijom i znanjem Husqvarna inžinjera. Budući da u mnogim područjima postoji ograničen pristup vodi, taj važan resurs nećete željeti da olako trošite i gubite. Husqvarna perači pod pritiskom koriste oko 80% manje vode za obavljanje poslova čišćenja u poređenju sa standardnim crijevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika