OsnaŽena - Autentičnost je na cijeni! I Ti je možeš izgraditi!

07.09.2021 07:45:53
OsnaŽena - Autentičnost je na cijeni! I Ti je možeš izgraditi!

Šta je OsnaŽena? Program za Ženu spremnu da kreira svoju Slobodu i živi sa stilom.

"Ne pitaj šta svijetu treba. Otkrij ono od čega Ti srce živne i radi to. Svijetu trebaju živi ljudi."

Svijetu već odavno ne tebaju naše diplome. Svijetu ne trebaju ni ispijeni radnici kojima se plaćaju sati a ne rezultati. Svijetu treba inoviranje, iznenađenja, životni sok i ona lijepa ŽENSKA- kreativna energija.

Autentičnost je na cijeni. I Ti je možeš izgraditi.

Prijavi se

Zašto OsnaŽena?

Jer je "OsnaŽena" jedini program ličnog i profesionalnog razvoja koji će Ti biti potreban. Ona je i edukacija i zajednica za Ženu spremnu za novi nivo životne igre.

Mi žene smo kreatorke.  A  za kreatorku svog života "najhrabriji čin je da razmišlja svojom glavom. Glasno!", kako reče vanvremenska Koko Šanel.

Razmišljaš li i Ti "glasno"? Zauzimaš li se za sebe? Imaš li karijeru svojih snova i okruženje koje raspruje Tvoju kreativnost? Živiš li svoju duboku istinu i Slobodu?

Ni mi ovo nismo imale. Pa smo sve to stvorile za sebe. Zato znamo da je moguće i za Tebe. Zato je i nastao program "OsnaŽena".

Šta je OsnaŽena?

Program za Ženu spremnu da kreira svoju Slobodu i živi sa stilom. Edukacija za podizanje kvaliteta života putem vještina kojima nas nisu podučavali u školama. Šestomjesečni program uživo putem Zoom-a koji će Te, iz udobnosti Tvog doma, dovesti do realizacije najljepših ciljeva. Podržavajuće okruženje koje Ti treba da Tvoji potencijali dođu do izražaja. Tvoj prostor za istraživanje kreativnosti, za izgradnju mreže kontakata i izgradnju Tvog ličnog brenda.

OsnaŽena je i kombinacija najefektivnijih znanja sa područja NLP-a, profesionalnog coachinga i mentoringa. Ona je i šestomjesečno putovanje sa kojega se vraćaš obnovljena.

Šta dobijaš?

  • Edukaciju iz 12 najaktuelnijih tema iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja
  • Mentoring&Coaching susrete uživo putem Zoom platforme na svake dvije sedmice
  • Konkretne zadatke za samostalni rad
  • Mjerenje i podsticanje Tvog napretka
  • Osvježen mindset i spremnost za nove prilike

Za više informacija obratite se kompaniji LiderLab.

PODIJELI:
TAGOVI: OsnaŽena LiderLab

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje