al

Nekretnine i enterijer

Osvježenje iz Inside dizajn studija (Foto)

04.06.2020 15:44:11 / Izvor: Akta.ba

Inside tim je osmislio jedan moderan enterijer sa daškom luksuznih detalja. Pogledajte foto galeriju.

Podsjećamo, istraživanje, razvoj kao i ulaganje u mašinski park od strateške su važnosti menadžmentu Ećo Company kako bi pratio svjetske trendove i bio lider na bosanskohercegovačkom tržištu

Proizvodnja Ećo Company opremljena je savremenim mašinama koje su u mogućnosti izvesti i najkompliciranije zahtjeve s visokim kvalitetom završne obrade materijala.

Uz postojeći asortiman, Inside kontinuirano uvodi nove proizvode i time upotpunjuje svoju kolekciju funkcionalnim tapaciranim i pločastim namještajem prilagođenim životnim potrebama svojih klijenata.

Tapacirani namještaj

A u okviru Inside fabrike namještaja funkcioniše poseban Odjel za tapacirani namještaj u kojem radi visokokvalifikovano osoblje, tapetari i krojači, koji mogu realizirati svaku ideju, bez obzira da li je inicirana od strane investitora ili arhitekata i dizajnera enterijera Inside dizajn studija.

Tapacirani namještaj Inside napravljen je od materijala poznatih evropskih proizvođača koža, štofova i ekskluzivnih štofova. Da bi osjećaj udobnosti bio na visokom nivou, koriste se najkvalitetnije visoko-elastične spužve. Za potrebe izvoza i specifične zahtjeveklijenata koriste se i negorive spužve. Tradicionalnom dizajnu proizvoda, koji crpi inspiraciju iz klasičnih linija, naši stručnjaci iz oblasti istraživanja, dizajna i razvoja pridodaju elegantan i sofisticiran izgled, što u konačnici rezultira udobanim i privlačim namještajem.

Kvaliteta materijala i finoća izrade dodatno pospješuju ugođaj i osjećaj elegancije. Naši štofovi su visokokvalitetne obloge koje kombinuju ljepotu, trajnost, neobičnu mekoću, te lagano održavanje. Pogodni su za one koji uživaju u neformalnom životu, a ne žele da izgube dašak ekskluzivnosti i elegancije.

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer