al
Otvoren novi prodajni objekat Amko komerca

Predstavljamo

Otvoren novi prodajni objekat Amko komerca

13.05.2019 08:42:19 / Izvor: Akta.ba

Supermarket Amko komerca sada možete posjetiti i u sarajevskom naselju Zabrđe. Otvaranje novog supermarketa priređeno je 10. maja na adresi Avde Palića br. 32.

Na oko 300 kvadratnih metara, u modernom prostoru novog prodajnog objekta, kupce očekuje izuzetna ponuda proizvoda za potrebe svakog domaćinstva, a samim tim i super kupovina svakog dana.

"Novi objekat Amko komerca savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora pruža kupcima unaprijeđen ambijent kupovine, ponude i usluge. Cilj nam je svim kupcima obezbijediti odličan ambijent kupovine svakog dana", istakla je Minela Džuho, direktorica marketinga kompanije Amko komerc.

Ova sedmica je u znaku noviteta, novih poslovnica i novih radnih mjesta. Osim poslovnice u Zabrđu, u srijedu Amko komerc je otvorio novi market u Mostaru.
"Otvaranjem ove dvije radnje nastavljamo sa širenjem naše maloprodajne mreže. Cilj nam je u narednom periodu da još u nekoliko naselja, posebno u Sarajevu, marketi Amko komerca ugledaju svjetlo dana. I da u tim naseljima naši marketi budu prvo mjesto za kupovinu", kazala je Džuho.

"Na dan otvaranja za sve kupce smo pripremili niz pogodnosti kupovine, akcijske cijene i sniženja, poklone za kupce, promocije, a za mališane druženje sa omiljenim maskotama i face painting. Svakog petka, bez izutetka u novootvorenom supermarketu u Zabrđu, ali i u ostalim marketima grupacije Amko komerc, sve kupce očekuje popust od 10 posto. Tako da sam sigurna da će stanovnici naselja Zabrđa, ali i okolnih mjesta uživati u ovoj ali i u narednim kupovinama", istakla je Džuho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo