al
Ove zime #važnomije pokloniti topao obrok i učiniti dobro djelo!

Filantropi

Ove zime #važnomije pokloniti topao obrok i učiniti dobro djelo!

20.12.2019 10:36:56 / Izvor: Akta.ba

Pred nama je vrijeme praznika i novogodišnjeg slavlja, a za potpuni doživljaj praznične atmosfere posjetite zimske gradove: Winterville u Mostaru i Ice Garden u Sarajevu i pronađite čarobni okvir za fotografisanje UniCredit banke. Posebne i najljepše dane u godini zabilježite fotografijom u našem prazničnom kutku, a dijeljenjem fotografije na društvenim mrežama uz hešteg #važnomije UniCredit Bank će donirati 1 KM za pomoć radu Narodnim kuhinjama. 

Posljednji mjesec u godini je poznat po darivanju najbližim. Ovo je vrijeme da mislimo na druge ljude, učinimo da im bude bolje, pružimo pažnju, ljubav i toplinu u ovim hladnim zimskim danima. Pozivamo vas da zajedno sa nama upotpunite čaroliju ovogodišnjeg darivanja, kreirate uspomene i činite dobro. U prazničnim danima koji su pred vama, zastanite na centralnom mjestu zimske zabave, Trgu oslobođenja –Alija Izetbegoviću Sarajevu i na prelijepom šetalištu u ulici Nikole Šubića Zrinjskog u Mostaru kako biste doživjeli pravu zimsku bajku koja vam donosi ledenu magiju novogodišnjih praznika.

Među mnoštvom dekorativnih elemenata koji vas očekuju, pronađite i praznični kutak UniCredit banke u kojem se nalazi čarobni okvir za fotografisanje. U okviru koji smo pripremili za vas, fotografijom zabilježite posebne i najljepše dane u godini, a dijeljenjem fotografije na društvenim mrežama uz hešteg #važnomije UniCredit Bank će donirati 1 KM za pomoćradu Narodnim kuhinjama širom Bosne i Hercegovine. Potrudimo se da zajedno poklonimo i nekome drugom topao obrok i dostojan život. Podijelite fotografiju putem društvenih mreža uz hešteg #važnomije i pridružite se našoj inicijativi! Podignimo svijest o važnosti poboljšanja socijalnog stanja najugroženijih kategorija stanovništva u BiH.

Mislite da je to sve? Ipak nije! Zimske radosti su važne, stoga smo u ledenom parku na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegoviću Sarajevu za djecu do 12 godina, obezbijedili besplatno klizanje svaki dan u terminima od 12:30 do 13:30 sati i 18:30 do 19:30 sati. 

Želimo vam sretne praznike i vidimo se u zimskim gradovima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi