P/G komora FBiH - humanitarna akcija za područje pogođeno zemljotresom u RH

02.02.2021 12:38:44
P/G komora FBiH - humanitarna akcija za područje pogođeno zemljotresom u RH

Humanitarna akcija provoditi će se u periodu od 01.02. do 15.02.2021.godinee

Privredna/Gospodarska komora FBiH je u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, te uz asistenciju Generalnog konzulata RH u Mostaru i Veleposlanstva RH u BiH, pokrenula humanitarnu akciju za pomoć nastradalim područjima Sisačko – moslavačke županije (Petrinja, Glina, Sisak…) Republike Hrvatske. Humanitarna akcija provoditi će se u periodu od 01.02. do 15.02.2021.g.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom Sisačko  - moslavačke županije sačinila je popis žurno neophodnog građevinskog materijala za nastradala područja, koji uključuje slijedeće: crijep, letve, daske, građa, dimnjaci, OSB ploče, vapno, cement, blok, opeka, željezne armature, limene ploče za krovišta, elektro-materijal, vodovodni i kanalizacijski materijal za izradu priključaka.

Iz Privredne/Gospodarske komore FBiH mole sve gospodarske subjekte na području Federacije BiH da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu doniranjem navedenog građevinskog materijala.

Svi gospodarski subjekti koji u svom proizvodno – prodajnom asortimanu imaju navedene proizvode da Privrednoj/Gospodarskoj komori FBiH dostave dopis o vrsti, količini i vrijednosti doniranih proizvoda, a sve one koji to nemaju mogu izabrati tvrtku koja proizvodi i prodaje navedene proizvode te ih kupiti, a onda poslati u Komoru dokument iz kojeg se vidi koliko kojeg proizvoda su kupili, gdje, kao i vrijednost kupljene robe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi